Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΙΤΕΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


    Τη Κυριακή 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος  χορός του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας. Πλήθος μελών αλλά και φίλων έδωσαν ένα ζωηρό παρόν με κέφι και χορό. Αξίζουν συγχαρητήρια στα μελή που εργαστήκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Περίπου 400 οι παραβρισκόμενοι!

    Παρόντες η Αντιδήμαρχος Ιτέας κα Λαΐνη -Κολλιαλή Παναγιώτα, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας κα Νικ. Βούλγαρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευθ. Μαρούτσος, Δημ. Καρδαράς και Γεωργ. Λύτρα, οι τοπικοί Σύμβουλοι κκ Αρβανιτάς Βλ. και Γούρας Ιωανν. η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κίρρας, κα Γεωργία Μαντά και ο Γ.Γ. της Τ.Ε. Ιτέας της Νέας Δημοκρατίας,  κος Νικ. Καϊμάρας.

    Ωραία η μουσική, τα εδέσματα, αλλά και το κέφι περίσσιο.

    Το ΚΑΠΗ της Ιτέας πήρε σάρκα και οστά  το 2002 επί δημαρχίας του κου Αρ. Παπαλάϊου και άρχισε να λειτουργεί το 2003 όταν Δήμαρχος ήταν ο κος Νικ. Εμμανουήλ. Όπως ανέφερε στην ομιλία του εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ οι δραστηριότητες είναι πολλές και άξιες θαυμασμού. Εκδρομές, σε Αγία Σοφία και Χάλκη, νησιά  Αιγαίου και Ιονίου Πελάγους, Πάτμο, Βατικανό και Φλωρεντία ως και τη Β. Ήπειρο, είναι μερικές από αυτές. Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και ενημερώσεις, ακόμη και μαθήματα χειροτεχνίας.







Το 2012 ευχόμαστε όλοι μας να είναι μια ακόμα δημιουργική χρονιά για το ΚΑΠΗ Ιτέας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: