Ψηφίστε τώρα για την σωτηρία του Δελφικού Τοπίου

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Ο ΑΓΩΝ
ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ
ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΦ. ΗΡΩΩΝ 25
ΤΗΛ. 22650 32444 ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΟΣ ΤΚ 332 00


Ιτέα 22 Αυγούστου 2011

Προς
Την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ
Ενταύθα

 Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τη νέα διοικητική αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, σχετικά με τον αριθμό των Υπάλληλων που μετακινήθηκαν στην Έδρα του Δήμου στην Άμφισσα, πόσοι υπηρετούν σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας, τα Νομικά Πρόσωπα που καταργήθηκαν, ποιος ο ρόλος των υπαλλήλων του συνεργείου υδρεύσεως απέναντι στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να δώσουμε πλήρη εικόνα στο αναγνωστικό μας Κοινό.
ΕΠΙΣΗΣ, αν, μετά τη νέα πραγματικότητα, το δυναμικό της Δημοτικής Ενότητας ανταποκρίνεται όπως επί των ημερών του τ. Δήμου Ιτέας, στις εν γένει ανάγκες των κατοίκων της περιοχής  


Ευχαριστούμε
 Με τιμή

Για τον «ΑΓΩΝΑ»
ΗΛΙΑΣ Γ. ΛΥΤΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,ΕΣΥ ΚΕ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?????ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΤΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?????ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ????ΝΤΡΟΠΗ!!!ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΕ ΑΓΩΝΑ???ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΙΤΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ????ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΣ?????

Ανώνυμος είπε...

τοτε ρωταγε και ξαναρωταγε ποσο κοστισαν οι εκδηλωσεις του δημου....τιποτα για τους αγωνες των ιτιωτων που καποιοι πηγαν μεχρι και στο νοσοκομειο,καποιοι αρρωστησαν απο την στενοχωρια τους...απολαυσε τωρα τους πρωην θεους σου και τον καλλικρατη...εμεις οπου φυσαει ο ανεμος δεν παμε... περυσι σαν σημερα 24/8 τραγουδαγε η δαρρα στο μωλο,εδω... http://www.youtube.com/watch?v=upORyTLI7ss..τωρα τραβα να μαθεις που σου πηγαν τους υπαλληλους αυτοι που προσκυναγες..(παιδια ανεβαστε το video σαν θεμα,θα μας κανει καλο)