Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ , Ν.Ε Φωκίδας

 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ??? Ο..ΤΣΙΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρωθυπουργός , μάλλον θα προσγειωθεί στο νέο ελικοδρόμιο που δημιουργήθηκε στον «κόμβο Κολοπετινίτσης» , αυτού του περίφημου κόμβου που αποτελεί σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος για εξυπηρέτηση αποκλειστικά ιδιωτικών συμφερόντων , που εσείς σαν κόμμα ουδόλως «τρολάρατε» , απ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω .
Εφ’ όσον λοιπόν , κλείνετε το μάτι στον« βοεβόδα » της περιοχής και ανέχεστε πρακτικές αυτού του τύπου , σημαίνει ότι δεν διαφέρετε αυτών που κυβερνούν και περιφέρονται προεκλογικά , επισκεπτόμενοι ωσαύτως και τον ρημαγμένο τούτο τόπο.
Απ ότι φαίνεται , δεν έχετε εναλλακτική λύση στην διακυβέρνηση της χώρας , απλά ακολουθείτε την θεωρία που λέει ότι κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί τους μεν και θα τους καταψηφίσει και στην περίπτωση αυτή θα βρεθείτε εσείς , νομοτελειακά , μπροστά στο «πιάτο με το κεχρί» .
Όσον για την Ελλάδα , δεν φαίνεται να υπάρχει σωτηρία με τέτοιους πολιτικούς .
Ένας λαός εξαθλιωμένος , που έχει χάσει την αξιοπρέπεια και την ελπίδα του , που τον αναγκάζει η ένδοια να σκύψει το κεφάλι υποχρεωτικά θα ψηφίσει ότι του «μοστράρουν»
Η άλλη - έξωθεν-πολιτική λύση , που έχει επιλεγεί από την Ε.Ε σε περίπτωση ακυβερνησίας της χώρας , είναι η επιβολή του «κυρίου τίποτε» ..δηλαδή του κ.Σχοινά ως πρωθυπουργού , ή κατ άλλους της κας Διαμαντοπούλου , προκειμένου να εξευμενισθούν και οι κεντροαριστεροί σε περίπτωση που υπερισχύσουν στους ψήφους , ποσοστιαία.
Μια χώρα που κυβερνούν καναλάρχες ή /και ποδοσφαιράνθρωποι , αναξιοπρεπείς και απαίδευτοι «βοεβόδες» , δεν έχει μέλλον .


Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΟΝ..ΠΕΡΙΚΛΗ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ (ΒΛΕΠΕ ΧΡΥΣΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ)..ΘΑ ΒΡΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΜΕ !! ΒΛΕΠΕ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΟΥ-ΜΙΜΗ ΚΑΙ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΑΡΕΒΑ !!
ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΠΡΟΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που τα φτιάξατε εσείς Συριζαίοι (γιατί μη μου πείτε οτι το υδατοδρόμιο ή ο διαγώνιος ή ο παραλίμνιος ή ο ταμιευτήρας είναι σημερινές προτάσεις). Ρε ποιούς κοροιδεύετε; Στις εκλογές που θα έρθουν ο Λαός θα σας πληρώσει όπως σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Αυριανιστες 2022