Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Δελφών : «Επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δήμο Δελφών»

 



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει είναι ελεύθερος να εξακολουθήσει να πιστεύει τέτοιες συμπεριφορές ενώ η πραγματικότητα που ζει είναι εντελώς αντίθετη.
Είναι όμως κατάντια να μην πιστεύεις στα μάτια σου και όσα ζείς, και να πιστεύεις όσα σου τάζουν στα λόγια αυτοί που σου έχουν προκαλέσει φτώχεια και μιζέρια στην ζωή σου.
Η Άμφισσα πεθαίνει, ο Δήμος Δελφών πεθαίνει, η Φωκίδα πεθαίνει. Και για όσους δεν έχουν άμεση αντίληψη του τι σημαίνει "πεθαίνει", αρκεί να αναλογιστεί όλα τα πιό κάτω, τα οποία δεν τα λέει κάποιος πολιτικάντης ή κάποιος ψυχοπαθής ή κάποιος με σκοτεινές προθέσεις αλλά προκύπτουν από τις επίσημες αρχές του Ελληνικού κράτους.
Είμαστε πανελλαδικά στην κορυφή όλων των αρνητικών δεικτών. Πρώτοι σε μείωση πληθυσμού με πάνω απο τριπλάσιο ποσοστό απο το μέσο όρο της Ελλάδας. Γιατί φεύγει ο κόσμος ενώ είμαστε ένας πολύ ποιοτικός τόπος για να ζει κανείς; Επειδή είμαστε πανελλαδικά στην κορυφή της ανεργίας και στην κορυφή της φτώχειας. Τα γεγονότα αυτά εξηγούν γιατί είμαστε και πανελλαδικά στην κορυφή των τοξικομανών (συμβαδίζει με την φτώχεια και την μιζέρια) και των ατόμων με ψυχικές ασθένειες (αυτοί που φεύγουν με όλο και γρηγορότερους ρυθμούς είναι αυτοί που έχουν την δυνατότητα αφήνοντας πίσω όσους δεν μπορούν εξαιτίας της κατάστασή τους οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς σαν ποσοστό στην τοπική κοινωνία).
Ο καθένας μπορεί να αμφισβητήσει και να ψάξει εάν τα πιό πάνω είναι αλήθεια η ψέμα. Αν κάποιος εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει τις σημαίνει "ο τόπος πεθαίνει" αγνοώντας ή μην ψάχνοντας εάν τα πιο πάνω είναι αλήθεια ή ψέμα, δεν έχει νόημα να εξακολουθεί να διαβάζει.
Όλοι όσοι μαζεύτηκαν σε αυτή την "γιορτή", μέχρι σήμερα το μνημείο της UNESCO δεν το λάμβαναν υπόψη και έφτιαξαν και στήριξαν αποφάσεις που προβλέπουν εξόρυξη βωξίτη ακόμα και ένα χιλιόμετρο απο τους Δελφούς και φτιάχνουν κόμβο στην Τριταία για να επεκτείνουν τις άθλιας εμφάνισης εγκαταστάσεις βωξίτη στην παραλία του μνημείου, δίπλα στο λιμάνι του μνημείου κλπ, κλπ. Γέμισαν τα βουνά στο Γαλαξίδι και την Δεσφίνα αιολικά, αφού ξύπνησαν οι εναπομείναντες ιθαγενείς με αντίληψη και αντέδρασαν , πρίν μία βδομάδα ενέκριναν φωτοβολταικά κλπ, κλπ. Κατά την διάρκεια αυτής της κυβέρνησης , αυτών των ανθρώπων, του Δήμου Δελφών, της Περιφέρειας Στερεάς, του βουλευτή, έδωσαν και δίνουν άδειες για επιπλέον αιολικά και φωτοβολταικά πάνω απο την Άμφισσα και το Γαλαξίδι, για ακόμα περισσότερες ιχθυοκαλλιέργειες που φαίνονται ακόμα και απο τους Δελφούς , δημιουργώντας τετελεσμένα που σύντομα που θα τεθεί θέμα, θα χαρακτηρίζουν το Δήμο Δελφών βιομηχανική περιοχή για όλες αυτές τις δραστηριότητες που δεν θέλει κανείς στον τόπο του γιατί υποβαθμίζουν το τοπίο. Εδώ, στο Τοπίο της UNESCO!!!!! ΌΛΑ.
Και έρχονται τώρα αυτοί οι άνθρωποι ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, οι ίδιοι που επί τόσα χρόνια δεν έκαναν ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ενώ έκαναν ΠΟΛΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ, να εξακολουθούν να προσπαθούν να αποκόψουν το μνημείο απο το σύνολο της κοιλάδας και της θάλασσα των Δελφών, και ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια ότι ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ. Δεν θα χαρακτηρίσω το μέχρι σήμερα έργο τους. Έχω άποψη που μου προκαλεί οργή αλλά απο ένα σημείο και μετά, όποιος δεν μπορεί να καταλάβει απο μόνος του, του αναλογεί δυστυχώς και η φτώχεια και όλα όσα την ακολουθούν.
Νοιώθω όμως να προσβάλουν την νοημοσύνη μου με το να έρχονται και να μου τάζουν προεκλογικά, ενώ είναι ακόμα ο κος Μητσοτάκης κυβέρνηση, ο κος Ταγκαλής δήμαρχος, ο κος Σπανός Περιφερειάρχης, ο κος Μπούγας βουλευτής, και δεν μας ανακοίνωσαν αποφάσεις που θα υπογράψουν την Δευτέρα μόλις γυρίσουν στα γραφεία τους, που θα χαρακτηρίζουν λάθος όλα αυτά τα λάθη που έγιναν μέχρι σήμερα εις βάρος της κοιλάδας και της θάλασσας των Δελφών και αποφάσεις που θα κάνουν ξεκάθαρο ότι τέτοια λάθη δεν θα ξαναεπιτραπούν, ώστε να το πάρουν απόφαση και αυτοί που θέλουν το Δήμο Δελφών βιομηχανική περιοχή του χειρότερου είδους και να μην ξανάχουμε να συζητάμε εάν και πόσο και πού θα επιτραπεί η νέα ασχήμια.
Εσείς αν θέλετε, ξαναψηφίστε τους.

Ανώνυμος είπε...

Του βγάλαμε γλυκό, του βγάλαμε και μέντα
μα για το φονικό δεν είπαμε κουβέντα
 

Ανώνυμος είπε...

Το τραγικότερο όλων , είναι και ο διασυρμός της UNESCO σε αυτή την ιστορία. Θα έχουμε να λέμε ιστορίες (αν δεν μας σκάσουν μιά ώρα αρχύτερα) ότι είμαστε εκεί, κάναμε αγώνα, κατορθώσαμε να παίσει φως στο έγκλημα και να φτάσει τελικά το θέμα μέχρι την UNESCO. Την μεγάλη UNESCO, του τρανού ΟΗΕ. Και ήμασταν εδώ θεατές όταν η UNESCO ήρθε στην Φωκίδα, και σαν τον κλέφτη, σαν το λωποδύτη, όπως έκαναν όλες τις φορές μετά το 2010 ο Δήμος Δελφών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όταν ήταν να συζητήσουν ακόμα ένα έγκλημα εις βάρος του μνημείου της UNESCO, ανακοίνωναν το συμβούλιο δυό μέρες πριν για να αιφνιδιάσουν όλους εμάς που δίναμε ένα όμορφο αγώνα με χρόνο απο το χρόνο που δεν είχαμε για το μνημείο της UNESCO. Για να μας κάνουμε να τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Να αφήσουμε τις δουλείες μας και τις υποχρεώσεις μας αν θέλουμε να είμαστε εκεί να τους βλέπουμε να εξευτελίζονται προκειμένου να δώσουν ακόμα περισσότερες αισχρές άδειες. Να εξαντληθούμε όσο το δυνατόν συντομότερα για να τους αφήσουμε ήσυχους να ρημάζουν ένα τόπο και ένα μνημείο για όποια ανταλλάγματα πήραν και παίρνουν κάτω από το τραπέζι. Εκτός και το "ο πιό φτωχός νομός στην χώρα", "ο ερημωμένος νομός της χώρας" και όλα τα επίσημα χάλια μας , δεν είναι αποδεδειγμένο ρήμαγμα εξαιτίας των έργων τους. Εκτός και εάν όλο αυτό το έκαναν εθελοντικά και αφιλοκερδώς και κάποιος λόγους μίσους πρός τον τόπο και την κοινωνία που τους γέννησε ψυχιατρικής φύσης. Εκτός και εάν είναι απλά οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" της διαπλοκής και της διαφθοράς που απλά δεν καταλαβαίνουν, αλλά η διαπλοκή και η διαφθορά έχει καταφέρει να ερημώσει και αυτό τον τόπο απο ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους και έχουν εξασφαλίσει υποτελείς υπάκουους ψηφοφόρους και απλά .... κάνουν την δουλειά τους. Εκτός και εάν είμαι εγώ ο ηλίθιος, και ότι συμβαίνει στην Φωκίδα και το Δήμο Δελφών είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε, αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί, αφεντικά και εκτελεστές. Αφού ήρθε και μέχρι εδώ η UNESCO, θα δείξει πολύ σύντομα ποιά είναι η αλήθεια. Με ποιούς είναι. Με αυτούς που την διέσυραν στην γνωστή τακτική τους γρήγορα και μυστικά όπως οι κλέφτες και οι λωποδύτες, ή με το έργο που θεωρητικά υπηρετεί; Προσεχώς, στην ζωή σας τα αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

@10.06 Δεν βαρεθηκες να γραφεις? κανε υπομονη θαρθει "ξαστερια" με τον αλ6 και θα γκρεμισει τις ανεμογεννητριες και θα εχεις παρα πολυ ενεργεια τοτε

Ανώνυμος είπε...

Πήγε λέει στο τελευταίο κουδουναδικο στην Αμφισσα! Δεν βρέθηκε κάνεις θαρραλέες να του κρεμάσει κουδούνια;