Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Μια επικίνδυνη κολώνα φωτισμού στην παραλία της Ιτέας

Η κολώνα φωτισμού με την σαθρή βάση βρίσκεται επί της παραλιακής οδού , 28ης Οκτωβρίου , στην Ιτέα . 

Είναι απ αυτές που έχουν στην πλειονότητα τους αντικατασταθεί με νεωτέρου τύπου φωτιστικά και απλά χρησιμεύει…για την συγκράτηση εναερίων καλωδίων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος .


Η επικινδυνότητα της είναι προφανής.

 

Α.K








12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν μόνο η κολόνα ,λίγο πιο πέρα ένα μισογκρεμισμένο σπίτι κοσμεί τη πόλη μας κ όχι μόνο.Η εγκατάλειψη της πόλης μας σε όλο της το μεγαλείο.Εσύ έχεις συνείδηση πόλης κ μπράβο σου.Σε λίγο καιρό οι τοπικοί άρχοντες θα σε πλησιάσουν για ψήφο, πράξε αναλόγως.

Ανώνυμος είπε...

Πάνω στο πεζοδρόμιο είναι Δήμος Δελφών. Κάτω από το πεζοδρόμιο είναι Λιμενικό Ταμείο.
Είναι γνωστή η ιστορία πριν λίγα χρόνια με το σκυλί που ψόφησε το μισό πάνω στο πεζοδρόμιο και το μισό κάτω από το πεζοδρόμιο...

Ανώνυμος είπε...

Όλος ο παραλιακός πεζόδρομος κ Σοφία είναι σε κακό χάλι.Δεν μπορείς να περπατήσεις άσε που μπορεί να σου γυρίσει κ το πόδι.Οι πλάκες θέλουν γέμισμα το γνωρίζεις γιατί δεν κάνεις κάτι;. Μήπως φταίει ο δήμος κ γι'αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Από τη μία φωνάζουμε στο Λιμενικό Ταμείο να μη ξοδεύει χρήματα, από την άλλη ο Δήμος ολοφάνερα όχι μόνο δε βοηθάει το Λιμενικό Ταμείο από τότε που ανέλαβε η Σοφία αλλά δεν αναλαμβάνει ούτε τις δικές του αρμοδιότητες, βλ. παιδική χαρά. Επιπλέον, ζητάμε όλο και περισσότερα από το Λιμενικό Ταμείο. Το θέατρο του παραλόγου. Απορώ με την υπομονή όσων ασχολούνται με τα κοινά.

Ανώνυμος είπε...

2.45 πριν έρθει η κ Σοφία γιατί βοηθούσε ο δήμος το λιμενικό ταμείο;

Ανώνυμος είπε...

Μια κολώνα είναι . Δεν εξυπηρετεί τίποτε . Πάρτε την από κει να τελειώνουμε . Δεν χρειάζονται φιλοσοφίες. Το ότι κάποιοι από τους πολίτες είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι από άλλους και βλέπουν τα πράγματα από άλλη οπτική γωνιά , είναι καλό . Ε κάποιος την είδε , διέκρινε ότι είναι και η μόνη απ τις παλιές και είπε απλά είναι επικίνδυνη , πάρτε την από κει . Δεν σκέφτηκε ούτε το πολιτικό κόστος , ούτε τίποτε άλλο . Έτσι απλά χωρίς πολιτική χροιά και σκοπιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΧΑΛΑΣΕ ΓΙΑ ΗΛΕΚΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ? Η ΚΑ ΣΟΦΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΚΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Η ΜΑΝΤΑΜ.

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται να μην υπάρχει πολιτική χροιά και σκοπιμότητα; δεν είναι μία κολώνα, φωτισμός είναι. Και αν είχε εγκατασταθεί ο εργολάβος του πρωην δημαρχου όλα θα ηταν ok τώρα.

Ανώνυμος είπε...

3.34 ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έρχεστε και προς Κίρρα να δείτε την αδιαφορία του Λιμενικού ταμείου

Ανώνυμος είπε...

7:52 μ.μ.
ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχουν προσωπική εμπάθεια με την πρόεδρο του λιμενικού ταμείου όπως είχαν και όταν ήταν πρόεδρος σε σωματείο του τόπου μας.Ρε πάτε καλά σας δουλεύει και μας δουλεύετε; Ποιά είναι αυτή η κυρία και τι ακριβώς έχει προσφέρει στον τόπο η ίδια σαν προσωπικότητα και την έχετε ανάγει ως κεφάλαιο του τόπου μας. ΞΥΠΝΗΣΤΕ και βάλτε το μαυλό σας να δουλέψει πριν είναι αργά .