Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Η Επίσημη Ιστοσελίδα της «Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου »(www.athanasiosdiakos.com)




Αγαπητά μέλη, αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι μας

Με πολύ μεγάλη χαράσας ανακοινώνουμε την λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου μαςΤο παρόν Διοικητικό Συμβούλιο συζητούσε από καιρό τη χρησιμότητα μιας τέτοιας ενέργειας και κατέληξε στη δημιουργία της για αρκετούς λόγους. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τι έχει προηγηθεί για το συγκεκριμένο θέμα διαχρονικά (άλλωστε επί αυτού έχουμε αναφερθεί με άρθρο μας στο φ. 157 –Ιούνιος 2021). Εστιάζουμε μόνο ως προς την ολοκλήρωση των διαδικασιών της ιστοσελίδας του συλλόγου μας πλέον.Με πολύ μεράκι δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα μας που σίγουρα δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ακόμη, όμως  καθημερινά θα εμπλουτίζεται με ποικίλο περιεχόμενο και διαδραστικές λειτουργίες.

Χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία για τη διαχείρισή της, ή νέα μας ιστοσελίδα, το νέο μας “πρόσωπο” στο διαδίκτυο, φιλοδοξεί να γίνει τόπος συνάντησης του Συλλόγου με όλους εσάς και σημείο πληροφόρησης για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας.Πιστεύουμε πως θα αποτελέσει τον κόμβο άμεσης ενημέρωσης και επικοινωνίας όλων των μελών και των φίλων του χωριού μας και του συλλόγου μας. Η τεχνολογία σήμερα το επιτρέπει αυτό πολύ εύκολα και έτσι ξεπερνιούνται τα όποια εμπόδια επικοινωνίας κυρίως λόγω των αποστάσεων αλλά και λόγω έλλειψης διαθέσιμου χρόνου κ.ά.

Ο φίλος επισκέπτης της ιστοσελίδας μας θα γνωρίσει την ιστορία και τη δράση του συλλόγου μας από την ίδρυση του, θα περιηγηθεί στις ομορφιές του χωριού μας, θα γνωρίσει την ιστορία του - συνδεδεμένη άρρηκτα με τον ήρωα Αθανάσιο Διάκο –Μασαβέτα και τη γενέτειρά του Άνω Μουσουνίτσα -  τους ανθρώπους του, την πολιτιστική του ταυτότητα , αλλά και τον τρόπο πρόσβασής του σ’ αυτό και το πού και πώς θα εξυπηρετηθεί, αν αποφασίσει να το επισκεφθεί.

Όσοι επιθυμούν να δημοσιεύσουν κάποιο άρθρο ή επιστολή σχετικά με την ιστορία του τόπου μας, την παράδοση ή και γενικότερα με οτιδήποτε σχετίζεται με την ευρύτερη περιοχή,θα μπορούν να το κάνουν τώρα , εκτός από την εφημερίδα μας και στην ιστοσελίδα μας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα θα είναι η δυνατότητα που θα δίνεται στους επαγγελματίες που κατάγονται από το χωριό μας, να διαφημίζονται από την ιστοσελίδα μας με κάποιο συμβολικό κόστος μόνο και να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους με κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο κτλ.
Κάθε νέα έκδοση της εφημερίδας μας, καθώς και τα προηγούμενα φύλλα μπορείτε να τα διαβάζετε στην ιστοσελίδα μας. Αξίζει εδώ να πούμε πως η εφημερίδα μας θα συνεχίσει να αποτελεί το «χειροπιαστό» μέσο ενημέρωσης του συλλόγου μας. Η έκφραση: «τα γραπτά μένουν» δείχνει άμεσα το πόσο σημαντική είναι η ύπαρξή της και αντίστοιχα η ανάγκη υποστήριξής της από όλους μας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας τη γνώμη σας.

Ευχαριστούμε θερμά, την NextDigital και τον ΧΑΤΖΗΑΦΡΑΤΗ Κων/νο για την κατασκευή - υποστήριξη της νέας μας ιστοσελίδας με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Με την ελπίδα ότι το νέο μας διαδικτυακό εγχείρημα θα τύχει της ευρείας αποδοχής και αγάπης σας, ευχόμαστε:

Καλή πλοήγηση!

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: