Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

«Πολίτες στο Προσκήνιο» : Αυτά που συνέβησαν στον Άγιο Μηνά Δεσφίνας και συζητήθηκαν στο τελευταίο Δ.Σ του δήμου Δελφών , μόνο με την λαϊκή ρήση : -Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε- , μπορούν να αποδοθούν!

Το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο πριν περίπου δέκα ημέρες, αποτέλεσε σταθμό στην πορεία του Δήμου Δελφών γιατί υπήρξε παραδοχή δημόσια από αιρετούς, πως μπορούμε να παραβούμε όλους και τα πάντα αφού εκτιμούμε πως έτσι θα κάνουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και μας εξυπηρετεί. Μπορεί ίσως και να μας συμφέρει, αλλά αυτό, το συμφέρον, ας το αποδείξει όποιος μπορεί και μετά να το ισχυριστεί.

Παναγιώτης Μέγκος , «Πολίτες στο Προσκήνιο»



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει εισαγγελία η Άμφισσα   ;

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σε ένα σύστημα που προάγει την ανηθικότητα.
Όσο πιο ανήθικος είσαι τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου.
Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα έργα γίνονται καλύτερα και πιο γρήγορα, τινάζοντας στο αέρα κάθε νόμιμη διαδικασία, όπως η αναγκαιότητα μελέτης του έργου πριν την κατασκευή του κλπ.
Όταν μια παράνομη πρακτική που δίνει την αίσθηση του σκανδάλου, αποτελεί τρόπο που δίνει την αίσθηση νορμάλ καθημερινής λειτουργίας, καταφέρνει να απομακρύνει την αίσθηση του σκανδάλου που αναμφισβήτητα την χαρακτηρίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΤΑΦΕΡΑΤΕ ΗΤΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

Η άποψη πολλών συμπολιτών ότι εγώ τώρα ποια πάω για μπάνιο στον Άγιο και δεν σκονιζεται το αυτοκίνητο είναι κοντόφθαλμη και αποδεικνύει φανερά ποσό αφελής είναι αυτοί που το βάζουν ως πρώτη σκέψη στο μυαλό τους. Δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί έτσι ο ανενεργός πολίτης ενός Δήμου με αμαρτωλό παρελθόν και παρόν. Είναι εις βάρος όλων και δίνει πάτημα στον οποιονδήποτε αυτοδιοικητικό να το επαναλάβει σε μικρότερη η μεγαλύτερη κλίμακα, άλλωστε οι υποστηρικτές θα ξαναψηφίσουν τους ίδιους και καρφί δεν τους καίγεται για στοιχειώδη διαφάνεια και νομιμότητα.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Δημαρχε Μαντζωρε,αγωνιζεσαι για τον τοπο σου.η δραση τους εφερε εκνευρισμο