Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Ο Δήμος Δελφών θέτει τις βάσεις για την συμμετοχή του σε έργα παραγωγής-αποθήκευσης και χρήσης «πράσινου υδρογόνου»

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΡΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΤΕ Η ΑΜΦΙΣΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Βρε καθαρίστε κανένα κάδο , στρώστε κανένα κομμάτι άσφαλτο ολόκληρο και όχι μπαλώματα του μέτρου. Αυτά που λέτε είναι για άλλους δήμους.

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικα Σαλωνίτες. Κάνατε ότι μπορούσατε για να καταντήσετε βιομηχανικό περιθώριο. Άντε, σύντομα οι καμινάδες στην θέα σας προς το Δελφικό Τοπίο που τόσο μισήσατε και τόσους και τόσους ψηφίσατε μετά μανίας για να το καταργήσουν, ανεμογεννήτριες πάνω απο τα κεφάλια σας στην Πυραμίδα και το Κοκκινάρι, και μετά και εξορύξεις στα κοιτάσματα κάτω απο το κάστρο μέχρι το Λιδωρίκη και απο κάτω απο τον Ανατολικό συνοικισμό μέχρι την Αργοστίλια. Ά, μην ξεχάσετε και τον δρόμο πρός το Κάστρο και απο την Άμφισσα μέχρι την Αργοστίλα. Αυτό που σας έταζαν για να έρθουν τουρίστες να θαυμάζουν και την Χάρμαινα. Μπορεί τουρίστες να μην πρόκειται να έρθουν ποτέ αν δεν αντιδράσετε, αλλά από κάπου πρέπει να περνάνε τα φορτηγά για να κουβαλάνε το βωξίτη.

Σκάβατε άλλου το λάκκο και πέσατε μέσα σαν .... . Ρε ξυπνάτε ρεεεεεεεεε. Σας καταστρέφουν τον τόπο σας ρεεεεεεεεεε, και είστε και η πρωτεύουσα και τραβάτε στον πάτο και όλο το Νομό. Ρε ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεε. Είστε παραλιακή περιοχής ρέεεεεε. 6 λεπτά απο την θάλασσά σας , απο το λιμάνι σας, απο τις παραλίες σας, μέσα απο τον χιλιοπαινεμένο ελαιώνα, Δελφοί , UNESCO, κέρατα βερνικομένα, και σας έχουν ποτίσει ζήλια και μίσος για το γείτονα σε σημείο που καίτε τα σπίτια σας για να μην έχει όμορφη θέα. Ένα χωριό μείναμε ρέεεεεεεεεεεε όλοι μαζί. Ξυπνάτε ρέεεεεεεεεεεεε. Ρημάζονται οι περιουσίες σας, οι ζωές σας, η ζωή των παιδιών σας. Ρε ξυπνάτε ρέεεεεεεεεεεεε.