Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Δελφικό Τοπίο - Επίσκεψη Τσίπρα - Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας του ΚΚΕ

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συμπατριώτες , πρόσεξα ότι αποφεύγετε να βάζετε στα κείμενά σας την έννοια : ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ .
Αρχίστε επιτέλους να θεωρείτε κεφάλαιο την εκμετάλλευση του ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ και τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ σαν σημαντικότατη πηγή εσόδων για τα λαϊκά στρώματα .
Αν δεν χρησιμοποιείτε αυτή την έννοια , τότε συμπλέετε με την ΔΕΞΙΑ στο Νομό μας , που επιδιώκει την συρρίκνωση ή και την κατάργηση του ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ.
Δεν θέλω να πιστέψω παλιές εικασίες που θεωρούσαν ότι το ΚΚΕ είναι η ουρά της Δεξιάς , φέρνοντας μάλιστα και σαν παράδειγμα της περίοδο της συγκυβέρνησης , «ειδικού σκοπού» ΝΔ-ΚΚΕ .

Και μη μου επιτεθείτε για αντικομουνιστική διάθεση ή προβοκάτσια . Απλά , είμαι ακόμη ένας αριστερός που θεωρεί ότι ο τουρισμός δεν μετατρέπει τους Έλληνες σε «γκαρσόνια της Δύσης» .

Ένας αριστερός που αηδίασε από την κατάληξη της ιδιαίτερης πατρίδας του σε «χωματερή» , καθότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε προ τετραετίας περίπου , χωροταξικό απαράδεκτο για την ανάπτυξη της Στερεάς , τη Φωκίδα και τους Δελφούς ιδιαίτερα , το δε ΚΚΕ δεν προσέφυγε αλλά ούτε και καταφέρθηκε έστω και φραστικά κατά του χωροταξικού αυτού , ούτε καν για τους τύπους, όπως έκαναν τα αστικά κόμματα με τους εκπροσώπους τους στο Δήμο Δελφών και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας .



Ανώνυμος είπε...

Βρε...βρε! Καλώς τα τα δεκανίκια! Εμ, αν δεν βγείτε εσείς να στηρίξετε, πώς να κρατήσει τις ισορροπίες η Δεξιά! Αν σας πετάξει ο λαός έξω από τη Βουλή, τότε να δούμε τι προκοπές θα κάνετε! Θα τρέχετε να παρακαλάτε την αστική τάξη να αγοράσει κάτι τις απ' την περιουσία σας (όπως τότε με τον 902, θυμάστε;) μπας και δεν σας βγάλουν σε πλειστηριασμό από το Σπίτι του Λαού ως και τα σώβρακα που φοράτε!