Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Σε Δημόσια Διαβούλευση η συγκοινωνιακή μελέτη : «ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΔΟ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΙΤΕΑΣ ΕΝΤΟΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΟΣ»

 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ θέλω να δω όσους αναθεματίζουν το έργο που ήδη γίνεται και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς τους φταίει. Οι μόνοι που έχουν ξεκάθαρη θέση είναι αυτοί που έχουν κάνει σαφές ότι πολύ σωστά γίνεται το έργο (ναι υπάρχουν και τέτοιοι πολίτες στην Ιτέα και τον Δήμο Δελφών) αλλά πιστεύουν ότι δεν θα έπρεπε να κοπούν τα μεγάλα πεύκα, κάτι που θα έπρεπε να συζητηθεί επίσημα σε μιά επίσημη συγκέντρωση χωρίς άναρθρες κραυγές αλλά με επιχειρήματα και απο τις δύο πλευρές. Και εάν τα πεύκα δημιουργούσαν πρακτικό πρόβλημα , να πουν οι υπεύθυνοι του έργου εάν πρόκειται να βάλλουν άλλα δέντρα , τί δέντρα , και όποιος πολίτης μπορεί να συμβάλει με πολύτιμες γνώσεις ή παραδείγματα για το πως θα μπορούσαν να σωθούν τα πεύκα ή τι άλλα δέντρα θα μπορούσαν να μπούν , να συμβάλει σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Χρόνος για να γίνει αυτό υπάρχει εάν το καταλάβουν και το αποφασίσουν οπι αρμόδιοι. Και όποιος έχει άποψη, όχι σαν Κατίνα στα δίκτυα αλλά επι τόπου , επώνυμα ως υπεύθυνος πολίτης. Και ας κερδίσει ο σωστός. Οι άλλοι οι πολλοί που έχουν να λένε και να γκρινιάζουν; Ανύπαρκτοι μέχρι χθές στις συζητήσεις για τόσα άλλα σοβαρότερα θέματα για την ίδια πόλη;;;; Πλήρη σύγχυση τι τους φταίει. Επώνυμοι όλοι αλλά στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει οι περισσότεροι εάν δεν θέλουν να γίνει έργο, εάν τους φταίει κάτι συγκεκριμένο απο το έργο, ή εάν είναι πληρωμένοι και παρασυρμένοι που παίζουν τα μαντρόσκυλα των διαχρονικά άχρηστων αιρετών που κάνουν ότι μπορούν να πετάξουν λάσπη σε όποιον πάει να παράξει έργο για να μην ξεγυμνώσει την δική τους αχρηστία και ανικανότητα. Μια αθλιότητα που έχει παιχτεί πολλές φορές επι δεκαετίες, ο τόπος έχει καταντήσει στον πάτο της Ελλάδας απο όλες τις απόψεις, πάει να γίνει ένα έργο μετά απο χίλια χρόνια στην παραλία , γκρίνια φούλ αλλά κανείς δεν δείχνει να έχει προβληματιστεί εάν παίζεται μιά ακόμα φορά το άθλιο παιχνίδι. Για να δω πολίτες με φωνή και με άποψη να ξακαθαρίζουν απο την αρχή το πόσο σοβαροί είναι. Τώρα επι τόπου, ζωντανά και στο κοινωνικό σας δίκτυο και στην πραγματικότητα. Θα έχουμε δεκάδες παρεμβάσεις που αφού μελετήσουν αυτό που τίθεται σε δημόσια διαβούλευση να που εκ των προτέρων τι είναι σωστό και τι λάθος πριν αυτό προχωρήσει. Σωστά , υπεύθυνα και οργανωμένα όπως θέλουμε να λειτουργεί η πολιτεία που είναι χάλια ενώ εμείς είμαστε απο ανώτερα τζάκια και ποιοτικοί πολίτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ή θα περιμένουν πάλι στον καναπέ να βγούν οι μελέτες και οι λεπτομέρειες , να βγούν οι τελικές αποφάσεις, και εάν κάποιος κατορθώσει να ξεκινήσει έργο θα ξαναβγούν πάλι απο τις τρύπες να γαβγίσουν για το κοκαλάκι τους;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω γιατί η οδός Ιωάννη Ράπτη είναι διπλής κυκλοφορίας,
ενώ όλες οι άλλες είναι μονής?Εμείς που μένουμε εκεί , καθώς και τα
μικρά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο, αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με
την μεγάλη κίνηση των αυτοκινήτων.