Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Γάμος αλα Αράχωβα


H νέα Δημοτική αρχή  και ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς έχει καθιερώσει να γίνονται πολιτικοί γάμοι  στο παλαιό πύργο του ρολογιού της Αράχωβας, που φημίζεται για την γραφικότητα του.

Έτσι παντρεύετε  το σύγχρονο, που είναι οι πολιτικοί γάμοι με το παραδοσιακό,που δεν μπορεί να είναι  άλλο από την Αράχωβα.
Το σημείο είναι ειδυλλιακό, αντίστοιχο με το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και η θέα του σε μαγνητίζει, βλέποντας το κέντρο της γης, τους Δελφούς.
Πολύς κόσμος και ζευγάρια, το επισκέπτονται καθημερινά για να δουν την πόλη της Αράχωβας, το Δελφικό τοπίο, τον ελαιώνα αλλά και να καταγράψουν ωραίες φωτογραφικές στιγμές.
     

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι αντίστοιχο ξεκίνησε κάποτε στον Ι.Ν Ευαγγελίστριας στην Ιτέα , αλλά βλέπεις τα συμφέροντα που θέλουν την περιοχή "χαβούζα" δεν ευνόησαν την συνέχισή του. Ήδη απέναντι απ τον ναό και μπροστά στο αστυνομικό τμήμα (εύγε) , υπάρχει ένας απαράδεκτα βρωμερός και επικίνδυνος για την δημόσια υγεία χώρος που διανθίζεται με κουφάρια κάποιων παλιών οχημάτων ..Εις υγείαν μας..

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ . ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ;

Ανώνυμος είπε...

..θέλει τολμη και αρετή...κοιτάξτε με τα κυάλια τους αραχωβιτες...!..ωραίο μέρος η "ΙΤΙΑ"..μα σνομπαρει τους ορεσιβιους...