Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

KRISSAIOS: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ - ΦΩΤΟ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο προγραμματισμένος καθαρισμός του Αλιευτικού καταφυγίου των Αγίων Πάντων.  Τα μέλη του συλλόγου μας με την βοήθεια κατοίκων της περιοχής και νέων παιδιών ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφεραν εις πέρας ένα  πολύ δύσκολο έργο καθώς η εικόνα του βυθού για ένα μικρό αγκυροβόλιο όπως αυτό ήταν πολύ άσχημη.
Μεγάλες ποσότητες από διάφορα υλικά, ιδίως λάστιχα και μπαταρίες, γέμισαν τις σακούλες και ανακούφισαν ένα μεγάλο μέρος του βυθού. Επίσης ανελκύστηκαν μπουκάλια, πλαστικά, χαλιά, άγκυρες, καλώδια, σωλήνες και διάφορα άλλα αντικείμενα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την τ.κ Αγίων Πάντων, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Πάντων "Οι Φίλοι", το Υπολιμεναρχείο Γαλαξιδίου και τους κατοίκους για την ενεργή συμμετοχή τους.
Η προσπάθεια των νέων παιδιών που φορώντας μάσκες και αναπνευστήρες έδωσαν ουσιαστική βοήθεια στους αυτοδύτες του συλλόγου μας ήταν εντυπωσιακή.   Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έδωσαν όπως πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: