Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Έφοδο» στο νοσοκομείο της Άμφισσας έκανε η Ευγενία Μανωλίδου

manolidou-georgiadis

Έκπληκτοι βρεθήκαν οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς στο νοσοκομείο της Άμφισσας όταν είδαν στους διαδρόμους του κτιρίου να περπατά η σύζυγος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.
 
Η κύρια Μανωλίδου βρέθηκε στην περιοχή για τη συναυλία Μιούζικαλ Αγάπη μου, την οποία και έδωσε στους Δελφούς στις 19/7.
 
Συμφώνα με τις πληροφορίες, η σύζυγος του υπουργού Υγείας κατέβηκε στην πόλη της Άμφισσας μαζί με την αντιδήμαρχο Δελφών, Λέλα Μπακολουκά. Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους πέρασαν και από το νοσοκομείο της Άμφισσας με τους παρευρισκόμενους στο κτίριο να νομίζουν πως πρόκειται για άτυπη έφοδο, με εντολή του Άδωνι Γεωργιάδη. Οι... «κακές γλώσσες» μάλιστα είπαν πως η κυρία Μανωλίδου συστήθηκε ως σύζυγος υπουργού και πέρασε από το κτήριο να κάνει έλεγχο...
 
Το koolnews.gr πάντως, επικοινώνησε με το νοσοκομείο της Άμφισσας, από το οποίο και πληροφορηθήκαμε ότι δεν επρόκειτο για έφοδο, αλλά για μια απλή επίσκεψη στο πλαίσιο της παρουσίας της στην πόλη με αφορμή την συναυλία. Η κυρία Μανωλίδου συζήτησε και με πολλούς ασθενείς και επισκέφτηκε πολλά δωμάτια.
 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ... ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ) ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσκεψη ως τι;Ως κυρία υπουργού,φυσικά γιατί κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα ερχόταν ποτέ να δει το "αξιοθέατο" που λέγεται νοσοκομείο.Ο Σάκης άραγε γιατί δεν πήγε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΕΠΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Τρέξτε!
Ήρθε η Εβίτα Περόν στο χωριό μας!!!

τεχνοκράχτης είπε...

ελεος ... εκει στην αμφισσα δεν βρεθηκε ενας να την πεταξει εξω