Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΕΛΙΑ”… Ευχαριστήριο για το 12ο φεστιβάλ ΗΧΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

 
Το 12ο φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο που μας υποστήριξε και μας υποστηρίζει, που μας χαρίζει χαμόγελα και κάθε χρόνο μοιράζεται μαζί μας όμορφες στιγμές στο βουνό. Μας ενθουσιάζει κάθε στιγμή που μοιράζεστε μαζί μας τα συναισθήματα και την αγάπη σας για τη διοργάνωση. Μας δίνει δύναμη ο ενθουσιασμός και η προσμονή σας κάθε χρόνο. Μας συγκίνησε η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, με το καιρό να’ ναι κόντρα, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Θελήσαμε να δώσουμε ένα μήνυμα σε όλους σας γι’ αυτό και αποφασίσαμε να μπει το πανό στο stage με τον στίχο από τον «Ακροβάτη» των Χαΐνηδων, μια αλήθεια που με αυτή πορευόμαστε και από αυτή παίρνουμε δύναμη. Το μήνυμά μας είναι να προχωράμε, να μην σταματάμε ποτέ να κάνουμε όνειρα, να μην σκύβουμε ποτέ το κεφάλι, να αγωνιζόμαστε και να πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο γιατί είναι στο χέρι μας. Μπορεί αυτό που κάνει ο καθένας μας να είναι μια σταγόνα στον ωκεανό αλλά αν έλειπε κι αυτή, ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος, οπότε ας συνεχίσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να προσπαθούμε για το καλύτερο.
Ακόμα πριν κλείσουμε θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη και κατανόηση για όποια λάθη ή όποιες παραλήψεις έγιναν.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας στηρίζουν τόσα χρόνια και που είναι δίπλα μας και υποσχόμαστε του χρόνου να δώσουμε και πάλι τον καλύτερο εαυτό μας για τη διοργάνωση ενός υπέροχου τριημέρου κάπου εκεί… στην όμορφη φύση της Φωκίδας μας!
Ραντεβού του χρόνου λοιπόν το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: