Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΛΑ.Ο.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ: Φορολογία,​Υποκρισία και ανικανότητ​α.

Τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα. Οι υποψήφιοι βουλευτές   ανα εκλογική περιφέρεια Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Φωκίδος
Αρ. Πρ. : 26
Άμφισσα 29 Ιουλίου 2013


Προς : ΜΜΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
Ο υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του τόνισε ότι :
«δεν θα διακινδυνεύσουμε απώλεια εσόδων, θα πάρουμε όλα τα μέτρα, ώστε να εκδίδονται αποδείξεις».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΔΟΕ και οι Εφορίες έχουν λάβει εντολές να ενεργοποιήσουν τις διατάξεις του νόμου 3888 του 2010, οι οποίες προβλέπουν άμεση σφράγιση των καταστημάτων, των εστιατορίων κ.λ.π. για 48 ώρες, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί είτε ότι δεν εξέδωσαν πάνω από 10 αποδείξεις είτε ότι οι αποδείξεις που δεν εκδόθηκαν υπερβαίνουν συνολικά τα 500 ευρώ.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο, μάλιστα, εάν η ίδια επιχείρηση είναι υπότροπη, δηλαδή μέσα στην ίδια χρήση εντοπιστεί εκ νέου ότι υπέπεσε στην ίδια παράβαση, τότε το «λουκέτο» θα μπαίνει για ένα μήνα. 
  
Δεν μας είπαν ακόμα, ότι σε περίπτωση που για τρίτη φόρα υποπέσει στην ίδια παράβαση θα αποκεφαλίζεται δημοσίως στην Πλατεία Λαου.
 
Άθλιοι, ανίκανοι,άχρηστοι, υποκριτές. Επί 40 χρόνια διέλυσαν τα πάντα και τώρα θέλουν να μας πείσουν ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν το σωστό κράτος, Πώς ; Κυνηγώντας τους μικρομεσαίους που τους έχουν διαλύσει με φόρους και χαράτσια, τους μικρομεσαίους που κατά εκατοντάδες χιλιάδες τους έχουν στείλει στην ανεργία. 
 
Καλά τσίπα δεν έχετε ; Ντροπή δεν έχετε ; Δεκάδες λαθρομετανάστες κυκλοφορούν στους δρόμους , με λαθραία προϊόντα χωρίς παραστατικά από πού τα βρήκαν και χωρίς βέβαια να κόβουν αποδείξεις όταν τα πουλούν. Που είσαστε μωρέ υπουργέ , υφυπουργέ διευθυντές των εφοριών και του ΣΔΟΕ τόσα χρόνια; 12 δις το χρόνο ο τζίρος των λαθραίων , μπροστά στα μάτια σας ,μπροστά στα χέρια σας , μπροστά στα πόδια σας , δεν κάνατε τίποτα και δεν κάνετε τίποτα και τώρα τα βάλατε με τον μπακάλη και τον μανάβη της γειτονιάς με τον ταβερνιάρη και με τον εμποράκο που αγχώνεται για να βγάλει το μεροκάματο ,που αγωνίζεται για να μην κλείσει το μαγαζάκι του ;
 
Ντροπή σας άθλιοι υποκριτές.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ 28.7, ΠΗΓΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΟΤΑΝ ΒΟΥΤΗΞΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΚΑΦΕΤΙ ΕΛΑΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΝΩΔΕΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ¨ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΒΡΩΜΙΑ ,ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΓΚΤΟΝ...
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΠΙΟ ΑΡΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 29.7 ΣΤΙΣ 4 ΜΜ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ (ΠΕΡΣΥ, ΣΤΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΑΠΟ ΚΟΠΡΑΝΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ).
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ.ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΙΤΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΠΟΙΗΣΕΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΙΕΝΑΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒ ΑΠ ΩΡΧΙΤΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥΚΥΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΜΙΖ ΟΤ ΕΙΜΑΣΤΙ ΜΙ-ΤΑ-ΛΕΥ-ΤΙ-ΚΗ ΖΩΝ',ΑΛΛΑ Σ'ΤΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΙΣ ΠΟΥΚΑΝΙ ΝΙΑ ΜΠΑΓΑΣΙΝΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤ ΕΙΝΙ ΒΙΟ..ΤΕΤΟΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΤΑΓΙΡΙΖΝΙ ΣΤ ΦΥΣ ΟΠΟΥΣ ΗΤΑΝ,ΔΗΛ ΑΠ ΟΤ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΤΑΓΙΝΟΥΝΤΙ ΝΤΟΥΜΑΤΙΣ ΚΙ ΜΣΚΑΡΙΑ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΥ ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΙΝ ΠΑΣΕΙ ΠΙΡΙΠΤΩΣ.ΠΙΡΙΜΙΝΑ,ΠΙΡΙΜΙΝΑ...ΤΙΠΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΟ ΘΑ ΤΑ ΑΜΟΛΥΣΕ..
ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ!!!
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΕΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 10.21 ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ! ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΤΩΝ 3.07 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ , ΦΕΤΟΣ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟΙΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κα ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ?ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!)ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ!