Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: TO VIDEO ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ «ΛΑΡΝΑΚΙ»

    

Παρακολουθήστε το video από τη συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής για την παραχώρηση της θέσης «ΛΑΡΝΑΚΙ» στην εταιρία S&B.
     Η υπάρχουσα Λιμενική Επιτροπή, όπως και ο Ιτιώτης (;) Πρόεδρος της, κος Θ. Κατσαρός,  γνωμοδότησαν για τα επόμενα 10 έτη! Σας θυμίζουμε ότι η Λιμενική Επιτροπή παραδίδει σε 40 περίπου ημέρες!
     Εκπρόσωποι τη ς S&B λόγω αγωνίας περίμεναν σε ένα επιβατικό εκεί κοντά, και μπράβο στο μέλος της Επιτροπής που ψήφισε ΟΧΙ!

     Καλή δύναμη στη νέα Λιμενική Επιτροπή, που θα πρέπει να ελέγχει  βάση Νόμου ό,τι ψήφισε και αποφάσισε η απερχόμενη! Εδώ θα είμαστε! ”ΚΑΡΤΕΡΙΑ”

 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χίλια μπράβο σας αξίζουν που μόνοι σας αγωνίζεστε για όλους εμάς τους απόντες,χωρίς την συμπαράσταση(έστω και για τα μάτια) των τοπικών αρχ...ων. Και είσαστε και πολύ ευγενικοί μαζί τους διότι είχαν προαποφασίσει με τους νταβατζίδες τους το αποτέλεσμα. Δεν είχαν τι να πούν και σας έγραφαν στα..κάνοντας ότι σας ακούνε και από πάνω. Εάν δεν υπάρξει δικαιοσύνη να τους τιμωρίσει θα τό τιμωρηθούν ΠΡΩΤΟΙ από την ίδια τη φύση. Μπράβο διορισμένε δοτέ και ...δότη Πρόεδρε!

Ανώνυμος είπε...

ο εμαννουηλ τοσο καιρο που ητν δημαρχος ελεγε ναι για το λαρνακι στην εταιρια τωρα εγινε οικολογος?οσο αναφορα την κυρια με τα γυαλια αριστερα ρωτηστε την απο που πηρε συνταξη απο το αλουμινιο ετσι ελεγε και εκει την ενοχλουσε η εταιρια?ολες η καριες τα μαζωματα ηρθαν εδω και κανουν κουμαντο αι στο διαολο κοπριτες.και τι κανατε μια τρυπα στο νερο το δωσανε το λαρνακι καθικια

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΛΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ αν και για διαφορους λογους λειπαμε ειμαστε μαζι σας...καλη συνεχεια στην προσπαθεια να αποκαταστησετε την σταθμη της νοημοσυνης μας που καποιοι κκ περιφερειακοι συμβουλοι,προεδροι,δημαρχοι κλπ συνεχιζουν να υποβιβαζουν.
τα αξιωματα ομως φευγουν αλλα οι ...αξιες παραμενουν...........
συγχαρητηρια στη βασω την θεοχαροπουλου που ψηφισε το μοναδικο οχι.βασω τα σεβη μου οπως και ολης της Ιτεας........
ολοι λεγανε για το ποιος φοραγε τα παντελονια....σ`ευχαριστουμε

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ?????
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..... ΝΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ,ΛΑΜΟΓΙΟ......ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΦΟΥΞΙΑ ΑΚΟΜΗ .....ΣΟΥ ΠΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑ ατοπημα της λιμενικης επιτροπης η οποια επρεπε να δηλωσει αναρμοδια.
υπαρχουν τα επιχειρηματα της μιας πλευρας αλλα και τα επιχειρηματα της αλλης και υπαρχει η δικαιοσυνη και αλλα οργανα να τα κρινουν αυτα......κυριοι βιαζεστε και αυτη η βιασυνη.......σκονταφτει............

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΑΣΩ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΩ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Ιτιώτης είπε...

Μπράβο ρε Βάσω.Τους ξεβράκωσες όλους.! και δεν είχαν και τίποτα να δείξουν!

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια και στην τοπικη της νεας δημοκρατιας,στην προεδρο κα τσακιρη και στον γραμματεα κο καιμαρα και σε ολους.
για αλλη μια φορα οπως και στον καλλικρατη,αλλα και τωρα στα συμβουλια εβαλαν πανω απ ολα το συμφερον της περιοχης και των κατοικων της.
μπραβο σας παιδια....συνεχιστε ετσι.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ "ανώνυμε 22 Νοεμβρίου 2011 1:53 μ.μ." γιατί τέτοια επίθεση στο Νίκο; Το ιστολόγιο σε ενοχλεί ή έχεις κανένα απωθημένο; κρίμα, είσαι και μικρός και κοντινός και κακιασμένος. Προβλήματα με τα πακέτα τελευταία , ε;;

Ανώνυμος είπε...

δε κανει ο 1:53 την επιθεση στον νικο....ο αλλος πιο πανω την κανει στο δευτερο σχολιο.....μπερδευτηκες
ο 1:53 στηριζει τα παιδια του καρτερια αν δεν καταλαβες