Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


Καυσόξυλα και πετρέλαιο σε φτωχούς

Σε μια προσπάθεια να ανακουφιστούν οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες του δήμου Καρπενησίου, η δημοτική αρχή προχωρεί... στην δωρεάν διανομή πετρελαίου θέρμανσης και καυσόξυλων.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας η Σοφία Ζαλοκώστα, σύμβουλος στον δήμο Καρπενησίου, τονίζει ότι οι δικαιούχοι δεν πρέπει να υπερβαίνουν σε εισόδημα το ποσό των 4.000 ευρώ ετησίως, να είναι μακροχρόνια άνεργοι και να μην λαμβάνουν άλλη κοινωνική στήριξη από τις υπηρεσίες του δήμου, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα Γεύματα Αγάπης.

ΠΗΓΗ: www.lamiastar.gr


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάμε στον Δήμαρχο Καρπενησίου να του πούμε να αναλάβει και τον Δήμο Δελφών και να μας δώσει τουλάχιστον πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολεία; Ο Δήμος εκεί έχει και δίνει και στους φτωχούς και ο Καπετσώνης στη Δωρίδα σχεδιάζει την ανάπτυξη με τουρισμό και παραγωγή από τη γη. Όλοι γύρω μπορούν και έχουν και εδώ, κάποιοι προσπαθούν να μας πούν ότι ζούμε σε άχρηστο και καταραμένο τόπο και ευτυχώς που αυτοί μας εξασφαλίζουν και ένα μεροκάματο από τους βωξίτες όπου τελικά και εκει προσλαμβάνονται άνθρωποι από άλλες περιοχές με 600 € το μήνα. Ρε ούστ ρεμάλια.