Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Σε τροχιά ανάπτυξης η Φωκίδα με άρδευση της πεδιάδας Μόρνου, παραλίμνιο αγωγό και “διαγώνιο” οδικό άξονα»

 


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπανέ και λοιποί εδώ δεν είστε άξιοι να ολοκληρώστε το αρδευτικό να ποτιστεί ο ελαιώνας και τάζετε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Καλά κάνετε και τάζετε αφού σας ψηφίσανε. Και εσύ λαέ βασανισμένε να τους ξαναψηφίσεις και ας σε έχουν στα αζήτητα από την πυρκαγιά που σου έκαψε το βιό σου.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να του πεί κάποιος ότι ο Περίφημος Κόμβος ΒΙΟΠΑ που τον βρήκε έτοιμο, δεν ήταν ΠΟΤΕ ΣΒΗΣΤΟΣ κ ακραία επικίνδυνος για 3 μήνες τώρα. Και χωρίς σήμανση πλέον καθώς τα ορκ λεηλάτησαν όλες τις πινακίδες. Χώρια ότι ο αργαλάβος αργά τα ζα μου, έχει παρατήσει τις εργασίες χωρίς ΚΑΜΙΑ πινακίδα , με κάτι μίζερα δείγματα από νάυλον πλέγματα να χάσκουν εδώ και εκεί ! Να του ψιθυρίσει κανείς από τους υποψηφίους , γιατί προχθές ήρθε από Χαλκίδα και δεν τα είδε, ότι στην Τοπόλια έχουν παρατήσει το κάθισμα στην Εθνική οδό με κάτι παλιομπετόβεργες; Πού ξανάδατε σε όλη την Ελλάδα, σε Εθνική οδό ΜΠΕΤΟΒΕΡΓΕΣ; Γιατί όλα αυτά τα φορτηγά με τους εργολάβους της πυρασφάλειας όλο το καλοκαίρι δεν τους στέλνουν αφού τους πληρώνουν να κάθονται να πάνε να ποτίσουν τα δεντρύλλια, που υποχρέωσαν τον κόσμο στα καμένα να τα φυτέψουν καλοκαιριάτικα και τους ξεποδάριασαν τα ζαγάρια στα λιοποτίσματα; Άστε έρχεται νέος χορηγός οσονούπω !

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο έργο στην Π,Ε Φωκίδας , που ...ωρίμασε , είναι ο κόμβος της Κολοπετνίτσας.
Από τούδε και στο εξής θα ονομάζεσθε οι «αιρετοί της Κολοπετνίτσας»

Ανώνυμος είπε...

διόρθωσε σε "Αρεστοί της Κολοπετνίτσας"

Ανώνυμος είπε...

προς 10:05, οι μπετόβεργες με κορδελίτσες είναι τζαπέ και είναι η νέα κατοχυρωμένη πατέντα σήμανσης στο νομό μας. Και βγαίνουν ωραίες στις φωτογραφίες. Οι μπαριέρες ασφαλείας κοστίζουν, άσε που θέλουν μελέτες και εγκρίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Με την άρδευση σταθερής πίεσης του ελαιώνα της Άμφισσας από το κανάλι του Μόρνου όλα καλά; Εδώ και 10 χρόνια περάσανε και ακόμα να ολοκληρωθεί. Πέρασες Σπάνε να ρίξεις μια ματιά;
Ένα έλεος κάπου δηλαδή με την κοροϊδία.

Ανώνυμος είπε...

βρε ΕΤΟΙΜΟ βρήκε και το έργο του Γηροκομείου, αλλά ακόμα στα τούβλα το έχουν !