Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

« Τραγικές εικόνες εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καστοριά, έξω από το ξενοδοχείο «ΑΙΟΛΙΣ», κατά τη διάρκεια έξωσης » (video)

 


Πάγωσε η Ελλάδα από τις κραυγές της μάνας που εκλιπαρούσε να μην δέρνουν το παιδί της










ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ.....

Στην Καστοριά από μια άλλη οπτική γωνιά


«Ιπτάμενη πιανίστρια» έπαιξε πιάνο στη μέση της λίμνης της Καστορίας και το θέαμα είναι μαγευτικό

Εικόνες που μαγεύουν και σε ταξιδεύουν έρχονται από την Καστοριά. Πρωταγωνίστρια στο μοναδικό αυτό θέαμα είναι γι’ ακόμη μία φορά, η Έλενα Ξυδιά, γνωστή και ως “ιπτάμενη πιανίστρια”.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες χρησιμοποιήθηκαν ως «εργολάβοι» μιας άνευ προηγουμένου ανοικοδόμησης της υπέροχης αυτής χώρας.
Γνώριζαν εκ των προτέρων οι πιστωτές της έρμης χώρας , ότι τα χρήματά τους , που διοχέτευαν ως δάνεια μέσω των τραπεζών , θα γίνονταν ακίνητη περιουσία για εκμετάλλευση στο μέλλον.
Ε λοιπόν , αυτό το μέλλον είναι το σημερινό παρόν.

Αυτές οι τράπεζες που πουλάνε « μπιρ παρά » στα ξένα funds τα κόκκινα (και όχι μόνον ) δάνεια και εκχωρουν εμπράγματα δικαιώματα σε ξένες εταιρίες , δεν υποχρεώνονται από το κράτος (το όποιο κράτος Πράσινο-Ρόζ-μπλέ) να τα δώσουν στους σημερινούς τους ιδιοκτήτες με ένα μικρό μηνιαίο τίμημα για αρκετά χρόνια , ώστε να αποφευχθούν ταραχές και διατάραξη της κοινωνικής συνοχής (όποιας απέμεινε).

Ναι αυτές οι τράπεζες , που προτιμούν να δανείζονται με επιτόκια κοντά στο 12% από ξένα funds και στους έλληνες καταθέτες να δίνουν ψίχουλα.

Πως να επιβιώσει ο σημερινός πολίτης με τις τόσες παγίδες που του έστησαν οι επιτήδειοι στην διάρκεια της τραπεζικής απελευθέρωσης και της δημιουργίας ψευτικου χρηματος ;
Ξεχνάμε το χρηματιστηριο ;
Ξεχνάμε τα διακοποδάνεια ;
Ξεχναμε τα υπέρογκα στεγαστικά δάνεια που δίνονταν ...τηλεφωνικά;

Ποιος μπορεί να μας προστατεύσει απ όλους αυτούς τους ..λύκους της ανελέητης αγοράς;

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ''ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΕΙ'' ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Στις συνοικίες των πλουσίων όλα σχεδιάζονται χωρίς κλάμα και πόνο δεν καταλαβαίνουν από κοινωνική συνοχή,μόνο το κέρδος . ......

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί θα βάλουν σε πλειστηριασμό και την κόλαση σε λίγο καιρό

Ανώνυμος είπε...

Τον κύριο Παππά τον κύριο Πάτση γιατί δεν τους συλλαμβάνουν με αυτό το τρόπο; Προς την γλυκιά Μαρία Αντουανέτα της δημοκρατίας μας..