Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Δελτίο τύπου κ. Χρήστου Τσαμαντάνη, Υπ. Βουλευτή Φωκίδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ ( συνέντευξη στον STAR Κεντρικής Ελλάδας )

 





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΣΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΦΩΚΙΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΕΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΧΑΡΑΞΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΝΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΒΙΩΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞ'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΛΙΓΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΛΟΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο, υπήρξες γραμματέας της Νομαρχιακής του Πασοκ Φωκίδας. Ήσουν τοποθητημένος σύμβουλος της κ. Γαζή, αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, εκλεγμένη με την υποστήριξη του Πασοκ. Τα τελευταία χρόνια είσαι διορισμένος σύμβουλος του Δημάρχου Δελφών, κ. Ταγκαλή, που πολιτικά είναι τέκνο της Νέας Δημοκρατίας. Και τώρα κατεβαίνεις υποψήφιος βουλευτής με τον Σύριζα. Πριν σου ευχηθώ καλή επιτυχία, ήθελα να σε ρωτήσω το εξής : Ως φοιτητής μήπως υπήρξες πολιτικά προσκείμενος και στην φοιτητική παράταξη του ΚΚΕ; Εάν έχει συμβεί και αυτό, νομίζω ότι θα έχεις ξεπεράσει σε..μεταγραφές-μετακινήσεις ακόμη και τον ..ΝΙΚΟ ΜΠΙΣΤΗ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε τωρα να δικαιολογήσεις τι ήθελε να πεί ο ποιητής ΣΥΡΙΖΑ όταν έσπρωξε ένα καθοριστικό βήμα ακόμα προς γκρεμό την Φωκίδα με το Χωροταξικό του 2018 που υπέγραψε σαν κορόιδο γιατί δεν τολμούσαν να υπογράψουν οι συνήθεις ένοχοι. και να υποστηρίζει μέχρι σήμαρα ότι είναι αθώος!
Ένα Χωροταξικό που έχει φέρει την Φωκίδα στο χείλος του γκρεμού, όπου γκρεμός μιά δοκιμασμένη κατεύθυνση στην οποία κινείται η Φωκίδα τα τελευταία δεκα χρόνια με αποδεδειγμένα καταστροφικά αποτελέσματα απο κάθε πλευρά.
Καταστροφική κατεύθυνση στην οποία πλουτίζουν επισημότατα συγκεκριμένα δύο τρία ιδιωτικά συμφέροντα που έχουν αποδειχθεί αδίστακτα , αφερέγγυα και άπληστα.
Κατεύθυνση την οποία τα συμφέροντα αυτά επιθυμούν επίσημα και συνεργάζονται με κάθε κυβέρνηση πρίν και μετά ΣΥΡΙΖΑ επίσης επίσημα ώστε να οριστικοποιήσουν ποιός κάνει κουμάντο στην Φωκίδα και μετά να κλαίνε με μαύρο δάκρυ και όσοι εργάζονται σε αυτά τα συμφέροντα και όσοι περίμεναν τόσα χρόνια να πάρουν σειρά για μπουκίτσα παξιμάδι.
Κατεύθυνση στην οποία οδηγούν την Φωκίδα πρόσωπα που εργάζονταν και εργάζονται απο ότι έχει ήδη αποδειχθεί για τα συγκεκριμένα συμφέροντα απο θέσεις που θα έπρεπε να εργάζονται για το κοινό καλό.
Και το καλύτερο .... !!!!!
Συμφέροντα τα οποία είναι αυτά απο τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι έχετε να μας σώσει (;).
Κε Τσαμαντάνη, καλή επιτυχία αλλά πολύ δύσκολη η εξίσωση που αναλάβατε να λύσετε για να μην βγείτε και εσείς φθαρμένος μέχρι λύπησης όπως ο κος Κωστοπαναγιώτου.
Εσείς δε με πολύ σχετική επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία, δεν θα έχετε καμία δικαιολογία εάν δεν τοποθετηθείτε εξαρχής σαφέστατα και με λεπτομέρειες , για το ποιές είναι κατά την άποψή σας χωροταξικά οι προτεραιότητες στην Φωκίδα, το παραγωγικό μοντέλο που οραματίζεστε και τι ακριβώς θα κάνετε απο την πρώτη μέρα αν εκλεγείτε για να αντιστρέψετε την μέχρι σήμερα πορεία της Φωκίδας.