Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Ο συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας "Γαλαξίδι θαλάσσιες καλλιέργειες α.ε" και το δασαρχείο Λιδωρικίου


Στην Π.Ε. Φωκίδας ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας   
Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Νικόλαος Ντίτορας,  μετέβη στη Π.Ε. Φωκίδας. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Δασαρχείο Λιδωρικίου, όπου ενημερώθηκε για θέματα της περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου από τον αναπληρωτή προϊστάμενο κ. Παναγιώτη Μανιτάρα και λοιπά στελέχη της υπηρεσίας.
 
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την ιχθυοτροφική μονάδα της εταιρείας «ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψίες που εμπίπτουν στις αδειοδοτικές αρμοδιότητες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Στο πλαίσιο της συνάντησης, ενημερώθηκε από τον κ. Κων/νο Μαρδάκη, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., για την κατάσταση των ιχθυοπαραγωγικών σταθμών και ιχθυοκαλλιεργητικών μονάδων. Η συγκεκριμένη μονάδα είναι μέσα στα δέκα μεγαλύτερα σχήματα του κλάδου ιχθυοκαλλιέργειας στη χώρα.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άντε ρε γαμώτο και βγήκε βρώμα πως επισκέφτηκες το μουσείο Δελφών

Ανώνυμος είπε...

Το παιδι των μεταλλείων των αιολικών και των ιχθυοκαλλιεργειων θα ηθελε να μην υπαρχουν Δελφοί στην περιοχή να μην εχει να λογοδοτει για τα εγκλήματα στα οποια εχει συμμετάσχει και εσυ περίμενες να παει στο μουσείο. ΒΙΑ και ξερο ψωμι το παλικαρι, και αν χιονιζει και αν βρεχει, συγνωμη και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ ήθελα να πω.

Ανώνυμος είπε...

Για μια κούτα φελιζόλ τσιπούρες...