Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ο Αστέρας Ιτέας και η μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται!







 Ο Φοίνιξ (από το «φοινός» = πορφυρός, βαθυκόκκινος) είναι ένα μυθολογικό πουλί που ξαναγεννιέται απ' τις στάχτες του

 Όταν ο Φοίνιξ έχει φτάσει σε μία ηλικία και θέλει να ανανεωθεί παραδίδεται στις φλόγες χρησιμοποιώντας ιερά και εξαγνιστικά βότανα όπως το μύρο.

Ο Φοίνιξ πεθαίνει και αναγεννιέται μόνος του από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά.

Είναι πάντα ένας κάθε φορά και κατέχει εξαιρετικές δυνάμεις εκτός από τη μοναδική του ικανότητα να είναι αθάνατος........ 




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ζαχαρόπουλο, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Ανδρέα ελπίζουμε στην ομάδα μας να βρεις το επίπεδο που σου αξίζει για να αναδείξεις το ταλέντο σου. Καλή χρονιά!
Δ.Σ. Αστέρα Ιτέας
Υποσημ.: Ευχαριστούμε το ποδοσφαιρικό Σωματείο των Δελφών για την άριστη συνεργασία μας.

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μαργαρίτη, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Ο Γιάννης είναι ένας άριστος αθλητής που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας και του ευχόμαστε όπως διαπρέπει στην επιχειρηματική του καριέρα, έτσι να λάμψει και στην ομάδα μας.
Δ.Σ. Αστέρα Ιτέας
Υποσημ.: Ευχαριστούμε το ποδοσφαιρικό Σωματείο των Δελφών για την άριστη συνεργασία μας.

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αναστάση Θεοδοσάκη, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Ο Αναστάσης είναι γιος μιας μεγάλης δόξας της ομάδας μας, του Ηλία. Αναστάση σου ευχόμαστε να τον ξεπεράσεις.
Δ.Σ. Αστέρα Ιτέας

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεμιστοκλή Κωνσταντέλο, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Άλλο ένα αστεράκι γεννημένο το 2005 συμφώνησε να εμπιστευτεί την εξέλιξή του στην ομάδα μας. Θεμιστοκλή σε υποδεχόμαστε και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή σου.

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τσακίρη Γεώργιο, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Ένα νέο παιδί με βαρύ όνομα, που ελπίζουμε να γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα μας. Γιώργο καλωσόρισες!

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσατσαρώνη, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του τόπου μας εμπιστεύεται την ομάδα μας για την εξέλιξή του. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής του. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Μαρκοδήμο και την ακαδημία του, τόσο για τη συνεργασία του όσο και για την δουλειά που έκανε αυτά τα χρόνια με τον Δήμήτρη.

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Μανέτα, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Ο Αχιλλέας αφού γέμισε με εμπειρίες από επαγγελματικούς συλλόγους που συνεργάστηκε, γύρισε στην ομάδα που τον ανέδειξε, για να την βοηθήσει και αυτός, σ ’ένα όμορφο αθλητικό ταξίδι. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε μια ευχάριστη ποδοσφαιρική χρονιά και καλή τύχη.


 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παπαδήμα, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Η επιστροφή του Παναγιώτη σηματοδοτεί την έναρξη των προσπαθειών της ομάδας, για τη συγκέντρωση όλων των ντόπιων ταλέντων. Σου ευχόμαστε μια ευχάριστη ποδοσφαιρική χρονιά και καλή τύχη.

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με άλλον έναν εμβληματικό ποδοσφαιριστή τον Μιχάλη Τσακίρη, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Μιχάλη σου ευχόμαστε καλή χρονιά και η παρουσία σου να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στη συνέχεια.


 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με έναν από τους αρχηγούς της ομάδας μας, τον ποδοσφαιριστή Τόλη Βάσο, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Αρχηγέ σου ευχόμαστε μια ευχάριστη ποδοσφαιρική χρονιά και καλή τύχη.

 Η σημαία στον ιστό της
Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο. Παναγιώτη, η ανταπόκρισή σου στο κάλεσμά μας μας γεμίζει συγκίνηση και χαρά. Καλή χρονιά!

 Η επιστροφή του αρχηγού.
Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Καρδαρά, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021. Η ιστορία του Κώστα στο ποδόσφαιρο είναι γνωστή σε όλους και η επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε, δημιουργεί μεγάλη χαρά και μεγάλες προσδοκίες.
Αρχηγέ καλή χρονιά να έχουμε!!

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή Ευάγγελο Λέντα, κάτοχο διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α. Ο κ. Λέντας αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή, συμφωνία που θα διαρκέσει δύο χρόνια.
Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ανακοινώνονται επίσης οι κ.κ. Τάκης Κατσιφλώρος και Σπύρος Παπαλουκάς, οι οποίοι θα αναλάβουν τις ακαδημίες του Συλλόγου μας.
Με μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε επίσης τη συνεργασία του Συλλόγου μας με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Γεώργιο Μύρτσο, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού συμβούλου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Μετά από πολύωρη συνάντηση όλων των παραπάνω και του Διοικητικού Συμβουλίου διαπιστώθηκε πλήρη ταύτιση απόψεων. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ξεκινήσει 7/9/2020. Ευχόμαστε σε όλους κουράγιο και καλή επιτυχία.
Δ.Σ. Αστέρα Ιτέας
Από την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι δράσεις του Δ.Σ. και ο τρόπος λειτουργείας των ακαδημιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: