Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Με το Αστέρι στην Καρδιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με το Αστέρι στην Καρδιά
Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών παίρνει σάρκα και οστά. Το πιο σημαντικό κομμάτι του οργανισμού μας, το οποίο μέχρι σήμερα υπολειτουργούσε, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο από τη νέα χρονιά. Από σήμερα ξεκινάμε την εγγραφή των νέων αστεριών μας που θα επανδρώσουν τις Ακαδημίες του Αστέρα μας.
Τρεις προπονητές, ένας τεχνικός σύμβουλος –πρώην διεθνής παίκτης, ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο Ατρόμητος Αθηνών και η Α.Ε. Λάρισας. και οι τρεις ομάδες Α’ Εθνικής, θα συμμετέχουν στο εγχείρημά μας. Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την πολύτιμη βοήθειά τους. (λεπτομέρειες του εγχειρήματος θα γνωστοποιηθούν σύντομα).
Στόχος μας είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων αθλητών μας, η σωστή αθλητική εκπαίδευση και το «ευ αγωνίζεσθε». Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε η συμμετοχή των νέων αθλητών στην Ακαδημία μας, να είναι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Επίσης στα παιδιά θα δοθούν ρούχα προπονήσεων, αγώνων, καθώς και βαλιτσάκι αποστολών, ΟΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Το σλόγκαν «Με το Αστέρι στην Καρδιά» δημιουργήθηκε για πολύπλευρες δράσεις. Θα μας ακολουθεί όλο το χρόνο σε οτιδήποτε κάνουμε. Μία από τις δράσεις μας θα είναι μία ημερίδα που θα λάβει χώρα στην πόλη μας, με επιστήμονες (διατροφολόγος, ψυχολόγος ακαδημιών, προπονητές ακαδημιών, διεθνείς ποδοσφαιριστές), οι οποίοι θα ενημερώσουν τους γονείς των αθλητών μας για το σωστό τρόπο εκπαίδευσης των παιδιών μας. Λεπτομέρειες για όλα αυτά θα ακολουθήσουν σε επόμενες ανακοινώσεις. Για την έναρξη των προπονήσεων θα ακολουθήσει ανακοίνωση.
Για τη διευκόλυνσή σας έχει δημιουργηθεί ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής καθώς και τηλέφωνα συνεννόησης.

link ηλεκτρ. εγγραφής: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSf27X_WABm6XOWne9…/viewform

τηλ. επικοιν: Πασαλιμανιωτης Αγησίλαος 6932224886

Email: asterasiteas1936@gmail.com

 Ο Α.Σ. Αστέρας Ιτέας ανακοινώνει ότι για την καλύτερη επικοινωνία για τους φιλάθλους μας, δημιουργήσαμε ένα επίσημο mail της ομάδας μας, το οποίο είναι το asterasiteas1936@gmail.com μέσω του οποίου μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιοδήποτε θέμα χρειάζεστε.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι για τους μη έχοντες facebook, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον κ.Νικολαϊδή (ανώδυνος) [τον οποίο και ευχαριστούμε], ένα blog, το asterasiteas1936official.blogspot.com Σε αυτό το blog, εκτός από τα νέα της ομάδας μας, θα υπάρχουν και μόνιμες ρετρό στήλες, σχετικά με την ιστορία μας.
Δ.Σ. Αστέρα Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: