Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Α΄ΕΣΚΑΣΕ: Εντός έδρας νίκη με 64-63 πέτυχε χθες το απόγευμα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Ιτέας με αντίπαλο τον Γ.Α.Σ Βασιλικού





από το fb του Γ.Σ Ιτέας


Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε χθες το απόγευμα η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Ιτέας, με αντίπαλο τον Γ.Α.Σ. Βασιλικού και τελικό σκορ 64-63. 

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι,ενώ ο Γ.Α.Σ Βασιλικού ξεκίνησε καλύτερα στον αγώνα και κατάφερε να έχει προβάδισμα ακόμη και 7 πόντων, ενώ στη συνέχεια αυτή η διαφορά εξαλείφθηκε υπέρ της ομάδας μας, που πήγε στα αποδυτήρια για ημίχρονο προηγούμενη με 33-31.

Ο Αγγελόπουλος πέτυχε το καλάθι της νίκης στα 26'' δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς διαμορφώνοντας το 64-63, ενώ ο Δημητρίου, έκλεψε τη μπάλα στην τελευταία επίθεση του Βασιλικού δίνοντας το ροζ φύλλο του αγώνα στην ομάδα μας!


Περισσότερα εδώ: http://www.gsiteas.gr/…/443-a-eskase-entos-edras-niki-me-64…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα πολυ ωραια ενημέρωση οοψς πάντα!!Παλια βαζατε και γελοιογραφιες επικαιρότητας με τον κυρ θυμαμαι!!Βαλτε παλι αμα θελετε!!Εχουμε και στη Φωκιδα γελοιογραφους ο ενας ειναι ο Νικος τριανταφυλλου απο το Διακοπι και ο αλλος Γιαννης Κουτρης απο το Κροκυλειο!!Πρεπει να υποστηρθξουμε το τοπο!!Συγχαρητήρια και καλη συνεχεια ναυοακτος