Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΫΣΑΝ 1.080 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΚΑΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΤΕΙΝΗ!




Μετά από πολυήμερη παρακολούθηση από τις αστυνομικές δυνάμεις του Ευπαλίου αποκαλύφθηκε μία από τις μεγαλύτερες φυτείες χασισοδένδρων στη Δωρίδα.
Πρόκειται για φυτεία 1080 δένδρων που καλλιεργούσαν εδώ και καιρό δύο πολίτες της Δωρίδας στη περιοχή της Ψαρομμύτας Ερατεινής, στο ακρωτήριο που τελευταία έχουν τοποθετηθεί ανεμογεννήτριες αιολικού πάρκου.
Η περιοχή είναι δύσβατη και δύσκολα εντοπίσημη προς το απόκρημνο μέρος προς τη θάλασσα.
Τις πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος Ευπαλίου με την συνδρομή συναδέλφων τους από τα Αστυνομικά Τμήματα Δωρίδας(Λιδωρικίου) και Άμφισσας προχώρησαν σε οργανωμένη επιχείρηση αλλά οι δύο άνδρες που καλλιεργούσαν την φυτεία εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής κατόρθωσαν να διαφύγουν.
Όμως στην περιοχή της φυτείας άφησαν και βρέθηκαν από τους αστυνομικούς αποτυπώματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα ισχυρά πειστήρια που θα οδηγήσουν σύντομα στη σύλληψή τους.
Επίσης στη περιοχή είχαν τοποθετήσει δύο μεγάλες φορητές δεξαμενές νερού, σωληνώσεις και άλλα μηχανήματα και εργαλεία.
Η χασισοφυτεία με τα 1080 χασισόδενδρα ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη που ανακαλύπτεται στη Δωρίδα μετά από εκείνη που ανακαλύφθηκε στο δάσος της Βαρνάκοβας παλαιότερα και είναι μία ακόμα μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών του Τμήματος Ευπαλίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι ανεμογεννήτριες βοηθάνε την καλλιέργεια και ανάπτυξη του παρεξηγημένου δέντρου, γιαυτό βάζουν παντού γιατί μόνο έτσι θα έρθει η ανάπτυξη

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κλαίνε τα αλάνια (Ερατεινής, Ευπαλίου, Ναυπάκτου, Αμφίσσης, Ιτέας και Πατρών) που θα μείνουνε χαρμάνια

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ