Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Τώνια Μοροπούλου: Τι απαντά για την είσπραξη της σύνταξης του πατέρα της//Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από την τοποθέτηση της κ. Τώνιας Μοροπούλου




Με ανάρτησή της στο Facebook η Τώνια Μοροπούλου πήρε θέση για το δημοσίευμα που την ήθελε να εισπράττει παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της 





Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από την τοποθέτηση της κ. Τώνιας Μοροπούλου. Η κυρία Μωροπούλου είχε σχολιάσει δημοσίευμα που την εμφάνιζε να εισπράττει παράνομα την σύνταξη του πατέρα της και τόνισε πως η ίδια δεν είχε κάνει καμία παράνομη ενέργεια.    «Η αποκάλυψη ότι η κ. Μοροπούλου εισέπραττε επί 7 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του θανόντος πατέρα της, αλλά, κυρίως, η δήλωσή της πως δεν έχει κάνει κάποια παράνομη ενέργεια είναι πραγματικά ασύλληπτη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.   
Και υπογραμμίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει σήμερα κιόλας να την αποπέμψει από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ».   «Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδρασή του», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει πως «την επόμενη φορά που τα στελέχη του θα είναι έτοιμα για ένα ακόμη μάθημα ηθικής προς τον ΣΥΡΙΖΑ, να το σκεφτούν δυο φορές». 




Τώνια Μοροπούλου

----Η Ροδίτισσα που διάβασε στους δημοσιογράφους την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της κατάληψης, από την ΚΝΕ και το ΚΚΕ έγινε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ασχολούμενη κατά πρώτο λόγο με την ακαδημαϊκή της καριέρα και τη συνδικαλιστική της δράση. Υποψήφια στις προσεχείς εκλογές με την Ν.Δ στα Δωδεκάνησα.
----Καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο, υποψήφια πρύτανης και αντιπρύτανης (η πρώτη γυναίκα που εξελέγη στην Πρυτανεία), σήμερα είναι β' αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).
----Επιστημονικά υπεύθυνη  καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Τώνια Μοροπούλου, που είχε ήδη ασχοληθεί με την αντισεισμική προστασία της Αγιάς Σοφιάς , αποκατέστήσε τις φθορές, τις παραμορφώσεις, συντήρησε και ανέδειξε το Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: