Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

«Η Ιτέα αλλάΖΕΙ»... Το Υποψήφιο συμβούλιο Ιτέας - Όλα τα ονόματα.






Ιτέα, 1/5/2019

«Η Ιτέα αλλάΖΕΙ»
Υποψήφιο συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Ιτέας
-Δελτίο Τύπου-

Το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ιτέας αποτελεί ένα συμβουλευτικό και γνωμοδοτικό όργανο του Δήμου Δελφών, το οποίο μπορεί να προτείνει λύσεις σε θέματα που αφορούν στην περιοχή που έχει δικαιοδοσία. Ενώ μέχρι σήμερα ήταν ενσωματωμένο στο ψηφοδέλτιο κάθε υποψήφιας παράταξης και εν συνεχεία τασσόταν υπό την “σκέπη” του Δημάρχου που εκλεγόταν, πλέον με την αλλαγή του νόμου το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας ψηφίζεται με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο και σε ξεχωριστή κάλπη. Γεγονός που στη δική μας περίπτωση δρα θετικά και ενισχυτικά στον σχηματισμό μας.
Ανεξάρτητοι λοιπόν, συνθέτουμε έναν νέο συνδυασμό, μια ομάδα πολιτών, δραστήριων και ευαισθητοποιημένων, διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων, έχοντας κοινό σημείο επαφής την ειλικρινή αγάπη για τον τόπο μας, την Ιτέα, μια βαθειά θέληση για ανιδιοτελή προσφορά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε την διάθεση να εργαστούμε σκληρά, να προτείνουμε νέες και καινοτόμες ιδέες, με υπευθυνότητα και ρεαλιστική προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν στην περιοχή μας. Επιθυμούμε να δώσουμε λύσεις και να συμβάλουμε καθοριστικά στην χάραξη αναπτυξιακής πορείας στον τόπο μας.
Όλοι μαζί θα δράσουμε για την Ιτέα μας. Γνωρίζουμε πως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πόλη μας είναι αρκετές και σχεδόν σε όλους γνωστές, αλλά πιστεύουμε πως η συνεργασία με τους πολίτες, τους αρμόδιους φορείς και άλλα συλλογικά όργανα του τόπου μας, μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για όλους και ειδικότερα για την αναβάθμισή της.
Με όραμα για την ανάπτυξη της Ιτέας επιδιώκουμε μία νέα δημοκρατική συλλογικότητα, μακριά από αδιέξοδες αντιλήψεις εμπιστευόμαστε το ανθρώπινο δυναμικό της και θα επενδύσουμε σε αυτό. Ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο και χαρισματικό. Αισθανόμαστε την ανάγκη και το χρέος να τον διατηρήσουμε και να συμβάλουμε στην πρόοδό του, με αφοσίωση στην ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας μας. Στόχος μας είναι να καταπολεμήσουμε όλα εκείνα που δυσλειτουργούν και να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα το τόπου μας.
Υποστηρίζοντας μια συμμετοχική και ανεξάρτητη πρόταση, διευρυμένη και ικανή, απαλλαγμένη από κομματικές σκοπιμότητες, θα συνεργαστούμε, όπως και θα πιέσουμε, όποια δημοτική αρχή και αν προκύψει, με στόχο την αναβάθμιση της Ιτέας. Παράλληλα, θα συνδεθούμε και θα αξιοποιήσουμε και όλους εκείνους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια για να γίνει η Ιτέα ο τόπος που ονειρευόμαστε. 
Με χαρά, λοιπόν, σήμερα ανακοινώνουμε τα ονόματα των υποψηφίων οι οποίοι θα πλαισιώσουν το συνδυασμό μας «Η Ιτέα αλλάΖΕΙ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν την 26η  Μαΐου 2019.























































































































ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΗΛΙΑΣ


































ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ


ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Talk the Talk, Walk the Walk!

Ανώνυμος είπε...

Actions speak louder than words.

Ανώνυμος είπε...

Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις.

Ανώνυμος είπε...

Αρκει να ασχοληθείτε και μετα γιατι κάποιοι ούτε στα συμβούλια δεν πατανε

Ανώνυμος είπε...

ο αλλος που εκανε βαρυγδουπες δηλωσεις τι κανει?
τζουφιος?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ.....ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΙΦΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τετραετία συγκρούσεων και ανατροπών αυτή που έρχεται .
Η μάχη θα δοθεί μεταξύ αυτών που θέλουν τους Δελφούς χαβούζα και αυτών που ποθούν να δουν τους Δελφούς στο βάθρο των τουριστικών πόλεων.
Μοναδικός στόχος σας πρέπει ναναι η τουριστική αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου Ιτέας-Κίρρας και η ανάδειξη της περιοχής ως παραθεριστικού θερέτρου .
Η πόλη αξίζει και μάλιστα πολύ.

Οι καιροί ου μενετοί...

Ανώνυμος είπε...

Όσο υπάρχει η Δωρίδα και η Ναύπακτος (απο Παραλιες και Μαγαζιά, μέχρι η νοοτροπία) θα είστε μια ζωη Τελευταίοι. 😊
Χωρίς τους Δελφους, η Ιτέα θα ηταν χωριουδάκι. 😊

Αλλά οι Πολιτικοί του Νόμου μας, ό,τι είναι από Ερατεινή και πέρα, αγνοούν πώς είναι και εκείνο το κομματι Φωκιδα. 😊

Και μετά θέλετε να λέγεστε και Monaco De Grecia. 😂
Γελάει ο Κόσμος. 😂

Ανώνυμος είπε...

2:46 ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ Ή ΘΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΝΤΙΑ ΠΟΡΝΗ;

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς η πλειοψηφία των υποψηφίων είναι αξιόλογοι και φαίνεται όντως να αγαπούν αυτόν τον τόπο και να θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με τα προβλήματά του.
Αντιθέτως ορισμένοι άλλοι συμπληρώνουν απλώς το καρέ και μοναδικός τους σκοπός είναι η φιγούρα και η επίδειξη στην οποία μας έχουν τόσο συνηθίσει χωρίς να μπορούν να προσφέρουν κάτι άλλο.
Ας βασιστούμε λοιπόν στην πλειοψηφία των αξιόλογων και ας αγνοήσουμε τους ορισμένους επιδειξίες.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόσωπο που λέει μεγάλα λόγια εδώ. Κανείς δεν τον αγαπά. Η οικογένειά του καταστράφηκε εδώ. Και είναι απασχολημένος προσπαθώντας να λύσει τα δικά του προβλήματα.Θα επιστρέψει μια μέρα έναν ισχυρότερο άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Πολλα λογια και επιδειξη απο ορισμενα δευτερευοντα στελεχη του συνδυασμου. Ευελπιστω οτι οι πρωτεργατες τουλαχιστον εχουν σοβαρο σκοπο να ασχοληθούν με τα προβλήματα του τοπου.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς για εσάς, πέρα από το γεγονος ότι είναι η αποψη μου, είναι και η σκληρή αλήθεια. 😊

Όσο για το ad hominem, δε περίμενα τίποτα λιγότερο.. 😊

Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δε γνωρίζετε τί εστί αυτος ο όρος, θα σας παραθέσω και σύνδεσμο από Wiki, για να αποκομίσετε κάτι. 😊

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση στον φίλο emoji είναι διαχρονική :
Tα δένδρα που έχουν τους καρπούς, αυτά πετροβολούνε

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστή η Παρατηρησή σας!

Τουλάχιστον εσείς, απαντάτε όμορφα και πολιτισμένα, ανεξαρτητως του γεγονότος ότι έχουμε αντικρουόμενες απόψεις, εν αντιθέσει με τον "Κύριο" που μου απάντησε παραπάνω.