Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του στις επόμενες δημοτικές εκλογές




Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Δωρίδας στις επόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Καπεντζώνης βάζοντας τέρμα στα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούσαν.

Στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Γ.Καπεντζώνης ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος ανεξάρτητος Δήμαρχος όπως και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Όπως δήλωσε προχώρησε στη δήλωση αυτή αφού διάφορα μέσα ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό τον έφερναν ως πιθανό υποψήφιο στις βουλευτικές εκλογές και άλλα για τις Περιφερειακές εκλογές.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας ” ΔΩΡΙΔΑ για Όλους”, είπε ο Δήμαρχος, με την συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του και την προσθήκη νέων θα είναι παρών στα δημοτικά δρώμενα έχοντας δίπλα μας την μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών της Δωρίδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συνδυασμός του Γ.Καπεντζώνη είναι ο μοναδικός ανεξάρτητος ίσως στη χώρα έχοντας στις τάξεις του στελέχη όλων των πολιτικών-κομματικών αποχρώσεων, (Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ).

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κουράστηκε; Δεν βαρέθηκε; Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν αποσύρονται να ξεκουραστούν, να ζήσουν λίγο ήρεμα στην ζωή τους.