Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Άμφισσα... Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε η 22χρονη φοιτήτρια σε καφετέρια


Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατός της επήλθε ακαριαία και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ανεύρυσμα που προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία να υπήρχε εκ γενετής χωρίς να είχε γίνει αντιληπτό.
Η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν η αιτία θανάτου της αδικοχαμένης Στέλλας , όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης μιλώντας στο cretapost.gr.
Η νεαρή κοπέλα, με καταγωγή από τα Χανιά, «έσβησε» ξαφνικά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην καφετέρια όπου εργαζόταν στην Άμφισσα, βυθίζοντας στο πένθος της οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Χανίων.
Η Στέλλα, κατέρρευσε στην κουζίνα της επιχείρησης και μολονότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Όπως επισήμανε στο cretapost.gr ο κ. Μπουζιάνης, ο θάνατός της επήλθε ακαριαία και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ανεύρυσμα που προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία να υπήρχε εκ γενετής, χωρίς να είχε γίνει αντιληπτό.
«Δυστυχώς» επισήμανε ο ιατροδικαστής «σε τόσο μικρές ηλικίες, οι ενδείξεις που μπορεί να υπάρξουν, όπως οι πονοκέφαλοι για παράδειγμα, δεν κινητοποιούν τον ασθενή για να κάνει εξετάσεις». Κάπως έτσι, επήλθε το μοιραίο και για την 22χρονη Στέλλα.
Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί πως αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.
Πηγή: Cretapost

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"ελλαδα μου μή χανεσαι, ελλάδα μου μή σβήνεις...
τα άνθη σου παραμελείς... και στο χιονιά τάφήνεις"
συλλυπητήρια και καλη δυναμη
---γηϊνοανέβατος---