Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Δύσκολη και κρίσιμη αποστολή για Αστέρα


http://www.amfissaface.gr

Τον ΓΣ Αλμυρού αντιμετωπίζει αύριο στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο της Ιτέας ο Αστέρας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της ΄Γ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Κώστα Λίβα την Τετάρτη πραγματοποίησε το ρεπό της στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική και μετά από τα αποτελέσματα αυτά βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ομίλου με συγκομιδή το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε την Κυριακή από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Με τα δεδομένα αυτά η κατάκτηση των 3 βαθμών είναι απαραίτητη για τον πρωταθλητή Φωκίδας σε μια αποστολή ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και η ομάδα του επίσης νεοφώτιστου πρωταθλητή Μαγνησίας έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο νικών (3χ3) στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει και ποιοτικό ρόστρερ με παίκτες όπως ο Φλίγκος, ο Στουρνάρας, ο Σταυράκης, ο Κυπτίου κ.α.
Στον αγώνα αναμένεται να ντεμπουτάρει κι ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Λευτ. Σακελλαρίου, του οποίου το δελτίο δεν είχε ετοιμαστεί στο προηγούμενο παιχνίδι. Με όπλα την ξεκούραση από την αγωνιστική της Τετάρτης,  τη βελτιωμένη εικόνα που έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ώθηση του κόσμου στο στρατόπεδο του Αστέρα αισιοδοξούν για την πρώτη νίκη τη φετινή σεζόν.
Ο Τεχνικός του Αλμυρού Λάκης Μπακάλης δήλωσε στην εφημερίδα “Θεσσαλία” σχετικά με το αυριανό παιχνίδι: “Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ιτέα. Ο Αστέρας διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Για να πάρουμε άλλο ένα καλό αποτέλεσμα οφείλουμε αρχικά να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες. Από κει και πέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και να μην ξεφύγουμε από το πλάνο μας. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, κάτι που μας κάνει αισιόδοξους, ότι θα φέρουμε εις πέρας και αυτή την αποστολή”.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους Κουτρομάνο και Λύσσαρη από τον ίδιο σύνδεσμο.
Στα Άσπρα Σπίτια ο Αμβρυσσέας Διστόμου, μετά το σημαντικό βαθμό που απέσπασε μεσοβδόμαδα από τον ΑΟ Σελλάνων στην Καρδίτσα, υποδέχεται τον Αχιλλέα Φαρσάλων σε ένα ματς “εξάποντο”, αφού και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή. Οι γείτονες Βοιωτοί με 7 βαθμούς ως τώρα στο ενεργητικό τους θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του φετινού τους στόχου.
Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής
Αστέρας Ιτέας-Γ.Σ. Αλμυρού
Παναγιωτόπουλος, Κουτρομάνος, Λυσσάρης (Αιτωλοακαρνανίας)
Αμβρυσσέας – Αχιλλέας Φαρσάλων
Λαθύρης, Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)
Ολυμπιακός Βόλου – Α.Ο. Σελλάνων
Αγγελούδης, Στάικος, Πατέτσος (Λάρισας)
Οπούντιος Μαρτίνου – Νίκη Βόλου
Παπαποστόλου, Πριόνας, Δέλχας (Εύβοιας)
Διγενής Νεοχωρίου – Βελούχι
Πανυτσίδης (Κοζάνης), Τίκας, Κανιούρας (Καρδίτσας)
ΝΠΣ Βόλος – Θήβα
Χανίδης, Τοροσιάδης, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Ρεπό: Ρήγας Φεραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια: