Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Β. Κόκκας: «Δε μας εφησυχάζει η θέση του Αστέρα Ιτέας...» ΒΙΝΤΕΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟ





Πρώτη ήττα με δύο γκολ στο τέλος για τον Γ.Σ Αλμυρού


Την πρώτη του ήττα με 3-1 από τον Αστέρα στην Ιτέα γνώρισε ο Γ.Σ. Αλμυρού, δεχόμενος δύο γκολ στο τέλος του αγώνα κι ενώ είχε μείνει με παίκτη λιγότερο από το 67', αφού αποβλήθηκε ο Καψιώτης για εσκεμμένο χέρι, καθώς είχε πέσει στο έδαφος, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ, όταν σε κόντρα επίθεση στο 25' με πολύ ωραίο σουτ ο Φλίγκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάντζαρη μετά από μπαλιά του Μπαρούτα. Η μπάλα με λόμπα πήγε στο παραθυράκι σε ένα τέρμα που έδειξε την κλάση του φορ του Γ.Σ. Αλμυρού.
Η αντίδραση του Αστέρα ήταν άμεση και πέντε λεπτά αργότερα ο Αντωνίου σέντραρε για τον Αλεξίου, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.
Ο ΓΣΑ προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι το ημίχρονο. Ο Αστέρας φαινόταν να πατά καλύτερα στην αρχή του δευτέρου μέρους, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι στη συνέχεια, όμως η αποβολή του Καψιώτη με δεύτερη κίτρινη στο 67' άλλαξε και πάλι τα δεδομένα του αγώνα. O Αλεξανδρής μετά απ' αυτήν την εξέλιξ γύρισε από το κέντρο στα δεξιά της άμυνας να καλύψει το κενό
Με αριθμητική υπεροχή πλέον οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο για το δεύτερο τέρμα. Ο Γ.Σ. Αλμυρού άντεξε μέχρι το 88', όταν σε επίθεση από αριστερά ο Αντωνίου έδωσε την πάσα για τον Χαρδαλούπα και με κοντινή προβολή έκανε το 2-1.
Στο 92' ο Αστέρας έκανε τρία τα τέρματά του, από το κλέψιμο του Αλεξίου στο χώρο του κέντρου η μπάλα φθάνει στον Δαμιανό που βρέθηκε μόνος του απέναντι με τον Σταυράκη και έγραψε το τελικό 3-1.
Αστέρας Ιτέας: Μάντζαρης, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Κοντογιώργος, Πανάκης, Μπογκντάνι (76' Τοπούζι Μιχ.), Τοπούζι Άντι (69' Σεΐτι), Χαραλαμπίδης (88' Δαμιανός), Αλεξίου, Αντωνίου, Γεωργουσόπουλος (81' Χαρδαλούπας)

Γ.Σ. Αλμυρού: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας (91' Βούλγαρης), Στουρνάρας, Χολέβας (91' Θωμαΐδης), Σαββίδης, Κιπτίου, Αλεξανδρής, Φλίγκος, Κωτσιαρίδης (66' Νάκας), Κοντοβάς (85' Τσιάτσιος)


Στην Ιτέα  για το τέσσερα στα τέσσερα εκστρατεύει την Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού, για να αντιμετωπίσει τον προτελευταίο της βαθμολογίας Αστέρα, που έχει έναν πόντο, τον οποίον κέρδισε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ θα είναι ξεκούραστος, αφού έκανε το ρεπό του την Τετάρτη 18 Οκτώβρη στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική.
Ο Γυμναστικός είναι πιο πλήρης σε σχέση με το ματς κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, καθώς προπονήθηκαν και θα μπουν στην αποστολή, όπως όλα δείχνουν, οι Νάκας και Κωτσιαρίδης, που έλειψαν λόγω τραυματισμού την Τετάρτης. Η ομάδα των Μπακάλη-Γρηγοριάδη θα έχει μόνο την απουσία του Κρανά, που έκανε αρθροσκόπηση, ενώ πιο υψηλό βαθμό ετοιμότητας θα έχει ο Χολέβας.
Ο Βαλάντης Κόκκας μίλησε στο magnesiasports για την κυριακάτικη αναμέτρηση, που θα αρχίσει στις 16.00 και θα διευθύνει ο Παναγιωτόπουλος, έχοντας ως βοηθούς τους Κουτρομάνο και Λυσσάρη, όλοι από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, που έπαιξε βασικός και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, τόνισε:
«Είναι ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει στόχο την παραμονή και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι τώρα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής.
Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Ιτέας είναι καλή ομάδα, ξέρουμε τις δυνατότητές του και δε μας εφησυχάζει η βαθμολογική θέση του αντιπάλου μας.
Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά εμείς καλούμαστε να το ξεπεράσουμε κι αυτό και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι σε κάθε ματς δίνουμε το 100%.

Μέχρι τώρα το τρία στα τρία είναι καθαρά θέμα δουλειάς. Κοιτάξαμε κάθε ματς ξεχωριστά και δόξα τω Θεώ το καταφέραμε. Αυτό δε μας γεμίζει άγχος για τη συνέχεια ούτε πετάμε ψηλά στα σύννεφα. Κοιτάμε τον στόχο μας κι ο στόχος μας δεν άλλαξε. Είναι αυτός που έχει ορίσει η διοίκηση από την αρχή, η παραμονή».

https://www.magnesiasports.gr


ΑΞΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 4ου ΟΜΙΛΟΥ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ : 3-1

Μετά απο την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα του για την 3η αγωνιστική ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ, σήμερα το απογευμα και στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής πήρε και την πρώτη του ΝΙΚΗ απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρό Βόλου για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.
Μία νίκη που εκτός απο ιστορικής σημασίας ( μιας και είναι η πρώτη του Αστέρα στην Γ εθνική ) ειναι και πολύ σημαντικη για την συνέχεια της ομαδας μας αφού εγινε απέναντι σε μια πολυ καλη και δυνατή ομάδα που εώς τώρα ήταν αήττητη και κατα πολλούς θα πρωταγωνιστίσει στο φετινό πρωτάθλημα.
Μια νικη που έλειπε για τον Αστέρα στο ξεκινημα του πρωταθληματος και στο δυσκολο του προγραμματος που είχε, μια νικη που δίνει "ψυχολογία" στην ομαδα για την συνεχεια.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ με την συμπαράσταση του ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ που γεμισε τις εξεδρες του γηπεδου και ηταν για αλλο ενα ματς ο δωδεκατος παίχτης του, μπηκε πολύ δυνατά απο το πρώτο λεπτο στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τον ελεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων απο νωρις ενώ ειχε και τις πιο σημαντικές ευκαιρείες όπως με τον Γεωργουσόπουλο στο 15' που το σουτ του αποκρουσθηκε απο τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμενων, με τον Χαραλαμπίδη στο 20' να σουταρει δυνατά με την μπαλα να φεύγει διπλα απο το δοκαρι αουτ, και την κεφαλια του Πανάκη στο 26' να περνά μόλις αούτ πανω απο το οριζόντιο δοκάρι για να φθάσουμε στο 31' όπου οι φιλοξενουμενοι κοντρα στην ροή του αγώνα άνοικαν το σκορ μετα απο πολύ όμορφο δυνατο σουτ του Φλίγκου κανοντας το 0-1.
Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα ομως αντεδρασαν άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα με τον Αλεξίου που πλάσαρε απο δύσκολη πλάγια θεση έφεραν το ματς στα ισια 1-1 αποτελεσμα με το οποίο οι δύο ομαδες πήγαν στα αποδυτήρια για την αναπαυλα.
Στο β μέρος η εικόνα ήταν η ίδια με τον Αστέρα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φθανει με αξιώσεις στην περιοχή του Αλμυρού,και δεδομενου της αριθμητικης του υπεροχής ( αποβλήθηκε ο Καψιώτης για τους φιλοξενουμενους στο 70' με κοκκινη (δευτερη κίτρινη) ασκησε περισότερη πίεση στην περιοχή του Αλμυρού, μία πίεση που απεφερε καρπούς στο 88' με τον Χαρδαλούπα και στην πρώτη του επαφή με την μπαλα ( είχε περασει λιγα λεπτα πριν στον αγωνιστικο χώρο ως αλλαγή) να πλασάρει απο κοντά για το 2-1 και με τον Δαμιανό στο 91' ( επίσης μόλις είχε περασει κι αυτός ως αλλαγή) οπου μετα απο ασίστ του Αλεξιου ελευθερώθηκε υπεροχα απο τον αμυντικό του Αλμυρού και με αψογο τελείωμα έγραψε το τελικό 3-1.
Η σύνθεση του Αστέρα Ιτέας:( ΛΙΒΑΣ Κ. ) ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ , ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ,ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ,ΠΑΝΑΚΗΣ,BOGDANI( 76' ΤΟΠΟΥΖΙ ΜΙΧ.) ΤΟΠΟΥΖΙ ΑΝΤΙ (68' ΣΕΪΤΙ) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ(88' ΔΑΜΙΑΝΟΣ) ΑΛΕΞΙΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ (80' ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑΣ)
Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ συγχαιρει τους ποδοσφαιριστές της ομαδας για την σημερινη νικη της ομαδας , ευχαριστεί θερμα τους φιλαθλους της ομαδας μας που βρεθηκαν στο γήπεδο και στηριζουν την προσπάθεια μας καθώς εύχεται στην ομαδα του Αλμυρού Βόλου καλη συνεχεια και επιτευξη των στοχων της.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ- ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ- ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ


























































































































ΤΑ ΓΚΟΛ!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ - ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΣ 3-1 [22/10/2017]   


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΛΙΒΑ (22/10/2017) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: