Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Ένας νεαρός επιχειρηματίας για την προεδρία του ΕΒΕ Ν.Φωκίδας-Νίκος Αλεξανδρόπουλος : "Ζητώ την ψήφο των συναδέλφων μου και υπόσχομαι πως την επομένη των εκλογών θα είμαστε μαζί για να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές Επιμελητήριο μακριά από κόμματα και ιδιωτικά συμφέροντα"




Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Προς τα μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας

Φίλες και φίλοι, Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε ουσιαστικό μετοχικό θεσμό τον Επιμελητηριακό φορέα της Φωκίδας! Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να πάρουμε πρωτοβουλία, ώστε το Επιμελητήριο ανοικτό, πρωτοπόρο, ενωμένο και σύγχρονο να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιωτικός τομέας. Ένα Επιμελητήριο που να λειτουργεί ως ανεξάρτητος τοπικός αναπτυξιακός και επιστημονικός φορέας μακριά από πολιτικά κόμματα και ιδιωτικά συμφέροντα.
 Ο φορέας χρειάζεται να αποτινάξει από πάνω του τις όποιες κομματικές αποχρώσεις και γραμμές, τα βαρίδια του παρελθόντος και να σχεδιάσει νέα πορεία με ένα στόχο: να γίνει πραγματικός συμπαραστάτης στον καθημερινό αγώνα κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία.
 Τα τελευταία χρόνια πολλοί επαγγελματίες γύρισαν την πλάτη στο Επιμελητήριο και ο θεσμός απαξιώθηκε, όχι από δικό τους λάθος.
Ανήκουμε σε αυτούς!
Προερχόμαστε από αυτούς  !
Απευθυνόμαστε σε όλους, ένα προς ένα. Θέλουμε να είμαστε σε ανοιχτό διάλογο επικοινωνίας με όλα τα μέλη- και τους χιλιάδες επαγγελματίες που αυτή τη στιγμή είναι μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας και δεν μπορούν να αποφασίζουν… Θέλουμε όλα μας τα μέλη ενεργά και συμμέτοχα. Επιδίωξή μας είναι κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματίας της Φωκίδας να μην αισθάνεται ότι παλεύει μόνος του με τα θηρία της γραφειοκρατίας, της πολυνομίας, της έλλειψης ρευστότητας, της ελλιπούς ενημέρωσης, της «υπόσχεσης». Να αναδείξουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω… πίσω από τον καθημερινό μόχθο του επαγγελματία που αγωνίζεται να ανταπεξέλθει και που έχει ανάγκη τη δική μας υποστήριξη. Κανένας επαγγελματίας μόνος του - αυτό είναι το μήνυμά μας.
ΑΡΚΕΤΑ με τα ευχολόγια, τα κούφια λόγια, την ολιγωρία, τις ίντριγκες και τις μεθοδεύσεις. Δεν είναι δυνατόν να μας έχει απαγορευθεί το δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς για τους εαυτούς μας και τις επιχειρήσεις μας. Και κάποιοι να παίρνουν τις αποφάσεις για μας χωρίς εμάς!
 Προσωπικά, ξεκίνησα μια δύσκολη μάχη με στόχο να αλλάξω το θολό τοπίο στο Επιμελητήριο Φωκίδας! Ένα Επιμελητήριο που τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον δεν νοιάστηκε ουσιαστικά για τα μέλη του!
Ζητάω λοιπόν από τους αγωνιστές επαγγελματίες της Φωκίδας να με στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια και τους υπόσχομαι ότι την επόμενη των εκλογών θα κοιταζόμαστε στα μάτια! Δεν θα τάξω πολλά όπως άλλοι...θα πω μόνο ότι με τη βοήθεια όλων σας θα καταφέρουμε μαζί να φτιάξουμε ένα αξιοπρεπές Επιμελητήριο! Σας καλώ να στηρίξετε την φωνή της βάσης και κανενός παράγοντα πολιτικού γραφείου! Για να έχουμε την δική μας φωνή μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο! Για να κάνουμε ένα φορέα καθαρό, διάφανο, ακαπέλωτο και ειλικρινή συμπαραστάτη στον αγώνα και τον μόχθο του Φωκέα επαγγελματία…

Σας ευχαριστώ
Νίκος Αλεξανδρόπουλος

Ανεξάρτητη Προοδευτική Συσπείρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: