Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πρώτη φορά τα παιδιά του Ολυμπιακού έπεσαν στο νερό στην Ιτέα!

ΜΠΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ»


Ο Υπεύθυνος γυναικείων υποδομών του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπενόπουλος μίλησε στην pisina.net

Το μοναδικό κολυμβητήριο στην ευρύτερη περιοχή, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας. Αξίζει τον κόπο να το στηρίξουμε...
για τις αποχωρήσεις των παικτριών από τις Νεανίδες και τις Νέες Γυναίκες  εξηγώντας το λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση. Επίσης αναφέρθηκε για την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ιτέα αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υποδομές του συλλόγου όσο αναφορά τον χρόνο και χώρο των προπονήσεων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γεγονός ότι έχουν φεύγει παίκτριες από τις Νεανίδες και τις Νέες Γυναίκες:
«Δεν είναι κάποια κοινή γραμμή για τα παιδιά που έφυγαν. Δηλαδή κάποια αποχώρησαν οικιοθελώς, κάποια έφυγαν επειδή θεωρήσαμε εμείς ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μας. Δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια. Η κάθε μια απόφαση  πάρθηκε λόγω ότι έχουμε περιορισμένο χρόνο και χώρο προπόνησης. Οπότε δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση με 40 παιδιά. Έτσι αποφασίσαμε να στηριχτούμε σε πιο μικρά παιδιά και να δουλέψουμε περισσότερο στις πιο μικρές ηλικίες».

Για το πώς πέρασε η ομάδα στην Ιτέα αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τα κολυμβητήρια:

«Ήταν μια απόφαση ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα σε τέσσερις μέρες, τα οποία ενδεχομένως εδώ στα Βοτσαλάκια δεν μπορούσαμε να κάνουμε λόγω ότι δεν έχουμε πολλές ώρες προπόνησης. Δεν έχουμε χώρο για προπόνηση. Είναι όλα τα τμήματα μαζί καθώς το Παπαστράτειο είναι ακόμα κλειστό. Πρώτη φορά τα παιδιά έπεσαν στο νερό στην Ιτέα. Φανταστείτε δεν είχαμε πέσει ακόμα στο νερό. Ήταν μια απόφαση προκειμένου πρώτον τα παιδιά να γνωριστούν μεταξύ τους τα πιο μικρά με τα πιο μεγάλα ώστε να γίνει το πάντρεμα εφόσον έγιναν αυτές οι αποχωρήσεις και να δουλέψουμε πράγματα τα οποία σε τέσσερις μέρες, θα τα κάναμε τρεις εβδομάδες στην Αθήνα. Είχαμε την απόλυτη ευχέρεια να το κάνουμε εκεί πέρα διότι μας διέθεσαν την πισίνα για πάρα πολλές ώρες. Οι άνθρωποι ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και μας πρόσφεραν τα πάντα. Σίγουρα υπάρχουν βλέψεις να ξαναπάμε εκεί. Θέλουμε πολύ γιατί μπορούμε να δουλέψουμε».

http://www.pisina.net/


Ευχαριστούμε πολύ τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την παρουσία του στο κολυμβητήριό μας και την πόλη μας...
Ναυτικός Όμιλος Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: