Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Φωκικού: "Ο "Rubo" είχε "μαντρωθεί" σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Ιτέας"

Fokikos logo.png
Ο Φωκικός στο πλαίσιο της ενίσχυσής του εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 


ανακοίνωσε προχθές το βράδυ την απόκτηση τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών. Μεταξύ αυτών και ο Omasere Ogenerobu ή "Rubo", που είχε έρθει από τη Δευτέρα στην Άμφισσα και σιτιζόταν με έξοδα των ανθρώπων του ΔΣ.
                                              
Xθες, στις 6:30 τα ξημερώματα ο εν λόγω παίκτης από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί από το σύλλογό μας κάλεσε εσπευσμένα στο τηλέφωνο μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας και τον ενημέρωσε πως επιθυμεί να φύγει από την ομάδα μας. Ο λόγος που προέβαλε ήταν προβλήματα υγείας της συζύγου του. Αν κι έγινε σοβαρή προσπάθεια να μεταπειστεί, ζήτησε και πήρε πίσω τα χαρτιά που είχε προσκομίσει στο ΔΣ προκειμένου χθες να κατατεθούν στην ΕΠΣ Φωκίδας και να προχωρήσουν οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του.

Αργότερα την ίδια μέρα πληροφορηθήκαμε πως ο "Rubo" είχε "μαντρωθεί" σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Ιτέας, σε πλήρη άγνοια του ανθρώπου από την Αθήνα που μας είχε γνωρίσει τον ποδοσφαιριστή και μας είχε παροτρύνει  προκειμένου να αποκτηθεί από το Φωκικό.

Παράλληλα, γίναμε δέκτες ενημέρωσης για απειλές τρομοκρατικού τύπου  προς το πρόσωπό του από ποδοσφαιρικό παράγοντα κοντινού στη Φωκίδα νομού, που παραπέμπουν, αν δεν υπερβαίνουν, στις  σκοτεινές μεθόδους των ανθρώπων του υποκόσμου, προκειμένου ο εν λόγω αθλητής να εγκαταλείψει το Φωκικό και να αγωνιστεί για λογαριασμό του Αστέρα Ιτέας.

Δεν ασπαζόμαστε, και πολύ περισσότερο, δεν υιοθετούμε αυτές τις πληροφορίες που κάνουν ήδη το γύρο της Φωκίδας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν ευσταθούν. Γιατί είναι αδιανόητο κι εξωφρενικό να ευσταθούν και να χαρακτηρίζουν τα ήθη και τις πρακτικές του τοπικού ποδοσφαίρου της Φωκίδας.

Η αναστάτωση που έχει προκαλέσει η εξέλιξη αυτή είναι ήδη τεράστια στην πόλη της Άμφισσας και το ΔΣ καταβάλλει τις ανθρωπίνως δυνατές, αν και εύλογα αβέβαιες, προσπάθειες διαχείρισης του ζητήματος και του τεταμένου θυμικού του κόσμου της ομάδας μας. Για την επιτυχία του σκοπού αυτού και για να μη δυναμιτιστεί το ποδόσφαιρο της Φωκίδας καλούμε:

- Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας να λάβει κάθε αναγκαία πρωτοβουλία για την εκτόνωση του ζητήματος που θα κρίνει σκόπιμη

- Τον προπονητή του Αστέρα Ιτέας, κάτοικο Άμφισσας, μέλος του συνδέσμου των βετεράνων και παλιά δόξα της ομάδας μας να αποδείξει ότι δε φέρει ευθύνη σε αυτή την εξέλιξη, να καταδικάσει με κάθε πρόσφορο μέσο το όλο συγκεκριμένο γεγονός και να αποκηρύξει τη δημιουργία ομάδας βασιζόμενης σε αρπαγές παικτών που έχει κλείσει αντίπαλο σωματείο. Διαφορετικά, θα έχει δώσει κάθε δικαίωμα να θεωρηθεί ως ενορχηστρωτής και αυτουργός αυτού του γεγονότος.

ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ

Το ΔΣ




2 σχόλια:

Πελέ του λόγγου είπε...

Βεντέτα για το τοπικό πρωτάθλημα κλωτσίματος τοπιού.

Γελάνε και τα λιθάρια του Κόφινα.

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερο γελάνε για τα χιλιάρικα του μαρινογκιρτζικ σε αστηρ και γαυρο κιρρας