Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μιά ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας ( άρθρο αναγνώστη)

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ υπάρχει μοναδική ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ.αν βεβαια ΑΝ;;; μπορείς "ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ".;;;" γιά το οποίο βέβαια μικρό μόνον μερίδιο έχεις.
 
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ πάρα πολλές ΚΑΙ από τις λοιπές ΑΝΑΓΚΕΣ μας Διαχρονικά είναι: Εύρεση διαπραγματευτικης βάσης γιά ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ στα παρακατω στοιχεία.
 
1.Δικό μας αιτούμενο η Φορολόγιση των επιχειρήσεων στην Ελλάδα με 10%!!!!!!!(ΟΛΗ Η "ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ,με ταυτόχρονο ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ....και στην Γρήγορη απόδοσή τους στο κράτος κλπ,κλπ.κλπ. ) 
2.ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ώστε να γνωρίσουμε πόσα εκ.€ χρειάζεται ο ΑΦΕΝΤΗΣ ώστε Ο ΔΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Αυτά όλα βέβαια θα έχουν μεγαλύτερους "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ" ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.(Ο συνδυασμός επικερδείς ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ΠΑΤΡΙΔΑ είναι ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ)
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΗΓΕΤΗ .

ΑΛΕΞΗ, ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΝΗΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΈΡΕΙΣ ΈΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ "ΔΑΔΑ" διότι ή θα καείς ή θα μας κάψεις ή θα γλυτώσουμε κάποια στιγμή στο ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΝ Υ Π Ε Ρ Β Ε Ι Σ ΕΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ..........ΙΣΩΣ ΤΗΝ "ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ (ως ΕΛΗΝΕΣ)ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ.Η Ιστορία σε έφερε στο προσκήνιο .Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ....

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ και Ουδέν κακόν αμιγές καλού.
--------
Υ.Γ.Κείνο κεί το ΕΓΩ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ μην σε δεσμεύει τόσο πολύ γιατί μπορεί να γινεις κάτι πολύ καλύτερος αν βέβαια έχεις στοχεύσεις πέραν του μνημονίου  που η πραγματικότητα της Ιστορίας σου επιβάλλει.
 
ΣΔΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: