Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ραγδαίες εξελίξεις! Τηλέφωνο Τσίπρα σε Μέρκελ. Ζητάει βαθμούς για την ελληνική συμμετοχή της Eurovision!

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις απόψε, και όχι για την πολυσυζητημένη διαπραγμάτευση Ελλάδας-δανειστών, αλλά για την Euorvision!
Συγκεκριμένα, πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε χαλαρή συζήτηση με συνεργάτες του, που αναφέρθηκε ο αποψινός διαγωνισμός της Eurovision, ενημερώθηκε από το πάντα ενημερωμένο στενό συνεργάτη του, Νίκο Παππά, ότι απόψε επίκειται πανωλεθρία στον διαγωνισμό, αφού έχουμε ένα άθλιο τραγούδι, με την Ελλάδα να κινδυνεύει να μείνει εκτός της πρώτης 20άδας (από τις 27 συμμετοχές). Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού αιφνιδιάστηκαν από την αντίδραση του, καθώς έξαλλος χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι, και έσπασε και 2 ποτήρια που ήταν δίπλα του!
 
Βουβοί οι συνεργάτες του, τον άκουγαν να λέει, ότι αν επί των ημερών του, η Ελλάδα πάρει την χειρότερη θέση στην ιστορία της, στον διαγωνισμό και θα θεωρηθεί "κακό σημάδι", και θα συγκεντρώσει και τα πυρά της ΝΔ,που επί των ημερών της είχαμε πανηγυρίσει και πρωτιά! Ο Νίκος Παππάς, ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι πλέον!
 
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν το άφησε έτσι......Πήρε κατευθείαν στο τηλέφωνο τον Γιούνκερ αρχικά,αλλά στάθηκε αδύνατο να συνεννοηθεί μαζί του, αφού ο Πρόεδρος της Κομισιόν ήταν (πάλι) σε κατάσταση μέθης. Μη έχοντας άλλη επιλογή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγγελλα Μέρκελ. Η Γερμανίδα ηγέτης αιφνιδιάστηκε όταν άκουσε το αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού,να συνδράμει να έρθουν κάποιοι επιπλέον πόντοι απόψε στην ελληνική συμμετοχή στην Eurovision, λέγοντας του ότι νόμιζε ότι είχε κάτι να του πει για τα εργασιακά ή το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας! Ο Πρωθυπουργός απάντησε, ότι τα τελευταία λύνονται πιο εύκολα, από το να πάρει πόντους αυτό το άθλιο ελληνικό τραγούδι!
 
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, δεν δεσμεύτηκε αν και είπε ότι θα προσπαθήσει να πείσει τα ευρωπαϊκά προτεκτοράτα της να κάνουν το καλό, αφού μέχρι σήμερα, τα Γερμανικά "προτεκτοράτα" της, είχαν τουλάχιστον την ελευθερία να ψηφίζουν ότι επιθυμούν στον διαγωνισμό της Eurovision!

* Η είδηση είναι προϊόν επιστημονικής μας φαντασίας......Που και που κάνει καλό το τρολάρισμα!

http://anemosantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: