Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ για τον Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ´´ΕΛΠΙΔΆ´´


Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ´´ΕΛΠΙΔΆ´´ το πόσο των Πέντε Χιλιάδων Τριακοσίων Είκοσι Πέντε Ευρώ (5325)Ευρώ,πόσο που συγκεντρώθηκε απο χορηγίες και έσοδα του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη μεταξύ των ομάδων Α.Σ.ΑΣΤΗΡ ΙΤΕΑΣ-Παλαίμαχοι Ο.Σ.Φ.Π.
 
Σαν Δ.Σ. θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος την εταιρία Δελφοί-Δίστομο Α.Μ.Ε.την εταιρία Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας το Α.Τ. ΙΤΕΑΣ την Δημοτική Ενότητα ΙΤΕΑΣ το Ε.Κ.Α.Β.το Μουσικοχορευτικό και Λαογραφικό Σύλλογο ΙΤΕΑΣ το Χωροστάσι την Κάβα Νικοτάκης τα καταστήματα Ελμαλής την εταιρία ΔΊΑΣ Α.Τ.Ε.Τ.Β.Ε. τον κ.Λύτρα Λεωνίδα ,Μούκα Ελευθέριο για την υλικοτεχνική υποστήριξη που μας παρείχαν,την αλυσίδα super market Βορριάς το κατάστημα champions Φραγκούλη,το ζαχαροπλαστείο Αρχοντικόν το καφέ Del Mar,την κυρία Τσακίρη Πένυ, το γιατρό μας κ.Ξάνθη Στέφανο αλλά και όλους όσους συνετέλεσαν από οποιοδήποτε πλευρά στο να οργανωθεί αλλά και υποστηριχθεί αυτή η προσπάθεια.

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην αναφερθούμε στην αγάπη και την υποστήριξη του Κόσμου της πόλης μας που για μια φορά ακόμη μας βοήθησαν αφάνταστα στο να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο αναδικνείοντας τις αρχές τις ευαισθησίες αλλά και την παιδεία που τον διακατέχει.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αργοπορημενο αλλα ουσιωδες τουλαχιστον ενα ευχαριστω στους παλαιμαχους-βετερανους που βοηθησαν κιαυτοι με τον τροπο τους μεσα στο γηπεδο αλλακαι εξω απαυτο ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ το βραδυ το τραπεζι στουσ ολυμπιακουσ