Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

KANONI! Τέλος εποχής για τη Νέα Δημοκρατία!

KANONI! Τέλος εποχής για τη Νέα Δημοκρατία!

Είναι γνωστό ότι εδώ και πολλούς μήνες η Νέα Δημοκρατία έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών και ότι οι εργαζόμενοι στο κόμμα παραμένουν απλήρωτοι.

Ωστόσο το δράμα του κόμματος της αντιπολίτευσης πέρασε σήμερα σε νέο επίπεδο μετά τα ασφαλιστικά μέτρα για δήμευση λογαριασμών που κατέθεσε η εταιρία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου για οφειλές.
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το κατασχετήριο που έφτασε σήμερα το πρωί στο κτήριο της Συγγρού. Το κτήριο αυτό ανήκε στην εταιρία του Βωβου που μπήκε στο άρθρο 99 και τελικά πτώχευσε (με οφειλές πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ) και εδώ και περίπου 2 χρόνια έχει περάσει στον έλεγχο τράπεζας.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευσμα του Hot Doc η ΝΔ φέρεται να μην είχε πληρώσει και το ρεύμα της ΔΕΗ ενώ είχε καταφέρει να μην πληρώνει και το περιβόητο χαράτσι.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης των πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων που επιδίδονταν σε ασύστολο δανεισμό προεξοφλώντας τα παλαιότερα ποσοστά τους είναι και η τροπολογία που έφερε τους τελευταίους μήνες της διακυβέρνησης του ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με το οποίο κανείς δεν μπορεί να δεσμεύσει το 100% των λογαριασμών των κομμάτων. Κάτι θα ήξερε τότε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: