Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Με απόφαση των υπηρεσιών του περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη ανοίγουν ξανά οι μπάρες στην Καμιώτισσα : - Κίνδυνος Θανατος




Την έντονη ανησυχία τους για το γεγονός ότι εν τέλει οι υπηρεσίες της  Περιφερειακής Αρχής Στερεάς Ελλάδας  στη Λαμία ενέκριναν  το αίτημα της εταιρίας Δελφοί-Δίστομο να ανοίξει  από σήμερα τη μπάρα στην περιοχή «Καμιώτισσα», προκειμένου να φορτηγά να μπορούν να ξεφορτώνουν  το  βωξίτη στα  πλοία και εν συνεχεία να πηγαίνει   στην Αντίκυρα  εκφράζουν  στην ΩτΦ επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών που συνεργάζονται εργολαβικά με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Όπως οι ίδιοι επισημαίνουν στην ΩτΦ  αυτή η απόφαση  της Περιφέρειας έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την κοινή λογική που επιβάλλει ότι δεν μπορεί  κανένα όχημα  να παραβιάζει τη διπλή διαχωριστική γραμμή του οδοστρώματος και να βάζει σε κίνδυνο τόσο τους επαγγελματίες οδηγούς όσο και τα διερχόμενα οχήματα προκειμένου να μειωθεί το κόστος μεταφοράς του μεταλλεύματος στις εγκαταστάσεις του κ. Μυτιληναίου .
Οι ίδιοι  επιπλέον επιμένουν ότι η απόφαση του κ. Κώστα Μπακογιάννη είναι σε αντίθεση με τις εισηγήσεις τόσο της τροχαίας Φωκίδας όσο και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Φωκίδας οι οποίοι γνωμοδότησαν αρνητικά παίρνοντας υπόψιν τους και παλαιότερη  εισαγγελική εντολή σύμφωνα με την οποία είχε διαταχτεί  το κλείσιμο της μπάρας λόγω της επικινδυνότητας από την παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής.
Τέλος να σημειώσουμε ότι σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο της εταιρίας Δελφοί Δίστομο μας απάντησαν ότι αρμόδιος να απαντήσει στο ρεπορτάζ είναι ο Διευθυντής  κος Κωνσταντινίδης ο οποίος ωστόσο δεν βρίσκεται στη Φωκίδα και θα επιστρέψει αρχές του επόμενου μήνα.

"Ωρα της Φωκίδος"

 τι  'χες Γιάννη μ' , τι 'χα πάντα....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ....ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ;;;;;ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ;;

Ανώνυμος είπε...

ποοί αυτοί που σπάσανε τ αυτοκίνητα συναδέλφων τους, δίκην νταβαντζήδων, για να μην πηγαίνουν άλλοι για δουλειά παρα μόνον αυτοί!!??

Ανώνυμος είπε...

ενα κοροιδο εβαλε την υπογραφη του σε αποφαση για την οποια δεν ειναι αρμοδιος και δεν έχει δικαιωμα να υπογράφει. Παίζεται το μελλον του Δήμου Δελφών για να βγαλουν φράγκα κάποια λαμόγια και επειδή οσοι τρέχουμε δεν είμαστε ηλίθιοι το κοροιδο πρεπει να διωχθεί παραδειγματικά με οτι πιο σκληρο και απανθρωπο προβλεπει ο Νομος. Αλλιως ας το χαρισουμε το μαγαζι μιας και ειναι πορνειο και οσοι δεν ειμαστε πορνες ας φυγουμε μακρια να ζησουμε. ¨οπου και να πάμε όμως θα ψηφίζουμε. Ολα αυτα γινονται επι ΣΥΡΙΖΑ κυβερνηση. Αυριο το πρωι η αποφαση παίρνεται πισω και ο βλακας μπαίνει σε διαθεσιμότητα και διώκεται για παραδειγματισμο μιας και έπραξε καταχρηστικα και εις γνώση του παραβαση καθήκοντος. Τι θα κανει ο πολλα βαρυς κατα της διαφθοράς ΣΥΡΙΖΑ και οι Υπουργοί του; Τα αυτονόητα ή απλά θα πιάσουν καλύτερη τιμή; Το αποτέλεσμα θα φανεί αν μέσα στην επόμενη εβδομάδα η απόφαση ανακληθεί. Αν δεν ανακληθεί θα είναι πολλά τα λεφτά Άρη.