Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Το Ελληνικό γουακαμόλε που εκτόπισε τους Μεξικανούς..


Το Ελληνικό γουακαμόλε που εκτόπισε τους Μεξικανούς….

Βγαλμένο από τον κατά πολλούς επίγειο παράδεισο… την Κρητική γη ένα νέο προϊόν έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να εκτοπίσει από τα ράφια των μεγαλύτερων  delicatessen ανά τον κόσμο  την πικάντικη σάλτσα Μεξικάνικης προέλευσης Γουακαμόλε.
 



Το εξαιρετικής διατροφικής αξίας  χανιώτικο συνοδευτικό φαγητού με βασικό συστατικό του τον φρέσκο πολτό κρητικού αβοκάντο βάζει τα γυαλιά στο αντίστοιχο Μεξικάνικο προϊόν και αποδεικνύει περίτρανα πως : «Όταν ο Έλληνας θέλει μπορεί να καταφέρει πολλά και γρήγορα.»

Πρόκειται για τρία διαφορετικά συνοδευτικά όπως το Αβοκάντο  με Μυρωδικά & Λεμόνι το οποίο συνοδεύει ψαρικά, ζυμαρικά, σαλάτα, σάντουιτς λαχανικών & οστρακοειδή. Περιέχει Αβοκάντο με Κρητικά μυρωδικά, εσπεριδοειδή και φυσικά αντιοξειδωτικά.Το Αβοκάντο με Φέτα & Ελιά το οποίο χρησιμοποιείται με πατατάκια-νάτσος και μπύρα, συνοδεύοντας κρεατικά, λουκάνικα, στο φαγητό κατσαρόλας, ή σε σάντουιτς. Και το Αβοκάντο
με Σοκολάτα (Υγείας) όπου είναι  ένα φυτικό - σοκολατένιο άλειμμα φρυγανιάς , κρέπας, βάφλας ή γλυκών και υποκαθιστά με τον πλέον υγιεινό τρόπο προϊόντα τα οποία παρασκευάζονται από σκόνες και όχι φυτικές πρώτες ύλες.

Υπάρχουν λοιπόν εξαιρετικοί  λόγοι για να κάνετε το αβοκάντο μέρος της διατροφή σας αρκεί να σκεφτεί κανείς πως ένα ολόκληρο βάζο συνοδευτικού αβοκάντο βάρους 130 γραμμαρίων  ισοδυναμεί με μια γουλιά σπράιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: