Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Καταγγελία: Άφησαν το Αγρίνιο χωρίς μαγνητικό τομογράφο για να πηγαίνει ο κόσμος στον αδερφό του Καραγκούνη

Ένας αχρησιμοποίητος επί της ουσίας μαγνητικός τομογράφος «σκουριάζει» στο νοσοκομείο του Αγρινίου προκειμένου ο κόσμος να ωθείται σε ιδιωτικό που διατηρεί ο αδερφός του εκπροσώπου της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη, Βελισσάριος, πληρώνοντας 30 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο koutipandoras.gr ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ευάγγελος Παπαγεωργίου.
Η καταγγελία
Ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ δημοσιοποίησε το θέμα αρχικά με αφορμή την αήθη, όπως αναφέρει, επίθεση κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου. Την επανέλαβε και στο koutipandoras.gr τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
 «Ή  συντονισμένη επίθεση κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου αποσκοπεί στην κατάργηση της έννοιας του υπερασπιστή δικηγόρου υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και αποδεικνύει τον ύπουλο πόλεμο που πρόκειται να εξαπολύσουν τα πάσης φύσεως συστημικά κέντρα και παράκεντρα κατά των στελεχών της Κυβέρνησης.
Όμως επειδή «η καμήλα δεν κοιτά ποτέ την καμπούρα της…» μπορεί ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης να μας απαντήσει στο εξής  απλό ερώτημα;;; «Γιατί τόσα χρόνια δεν χρησιμοποιείται στο Νοσοκομείο του Αγρινίου ο ολοκαίνουργιος μαγνητικός τομογράφος, ο οποίος σαπίζει στις αποθήκες του, και έτσι όλα τα παραπεμπτικά που χορηγούνται στους ασθενείς για μαγνητική τομογραφία από τους ιατρούς του Νοσοκομείου καλύπτονται κατ’ ανάγκη μόνο από το ιδιωτικό ιατρικό διαγνωστικό κέντρο “ΕΥΗΝΩΡ” (Ηρακλείτου 14 – Αγρίνιο, περιοχή Γιανούζι), συμφερόντων του ιδίου και του αδελφού του Βελισσάριου Καραγκούνη, αφού αυτό είναι το μοναδικό που διαθέτει στο Αγρίνιο μαγνητικό τομογράφο;;;» Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: