Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Αναζητούνται νέες και ωραίες να στελεχώσουν το χαρέμι του Κιμ Γιονγκ Ουν


Το προσωπικό του χαρέμι, το οποίο θα αναλάβει την τέρψη του, αναζητά ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Πιστός σε μία μακρά παράδοση που έκανε θεσμό ο πατέρας του, ο 32χρονος ηγέτης της Βόρειας Κορέας ανέθεσε σε κυβερνητικούς αξιωματούχους τη «δύσκολη» αποστολή να χτενίσουν την επαρχία για να βρουν τις κατάλληλες κοπέλες που θα στελεχώσουν τον λεγόμενο «θίασο αναψυχής».

Παντρεμένος μεν (με μία πρώην τραγουδίστρια) και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, ο Κιμ δεν θα μπορούσε να μη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο πατέρας του Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος επίσης είχε τη δική του μεγάλη γυναικεία συντροφιά. Εκείνο το χαρέμι διαλύθηκε με τον θάνατό του, τον Δεκέμβριο του 2011. Σύμφωνα με νοτιοκορεάτικη εφημερίδα, οι γυναίκες εκείνες έλαβαν τη διόλου ευκαταφρόνητη αποζημίωση (για τα δεδομένα της Βόρεια Κορέας) των 4.000 δολαρίων, καθώς και διάφορες οικιακές συσκευές. Η τριετής περίοδος πένθους όμως ολοκληρώθηκε, οπότε και ο υιός Κιμ είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τα δικά του κορίτσια.

Τι είδους γυναίκες αναζητούν οι βορειοκορεάτες κυβερνητικοί αξιωματούχοι για λογαριασμό του Κιμ; Νέες γυναίκες, τις πιο όμορφες και ελκυστικές που ζουν στην επαρχία. Το «κυνήγι θησαυρού» θα ολοκληρωθεί όταν θα έχουν επιλεγεί οι 30 με 40 επικρατέστερες, οι οποίες στη συνέχεια θα αναλάβουν καθεμιά τον ρόλο της. Κάποιες θα γίνουν καμαριέρες, άλλες τραγουδίστριες ή χορεύτριες ή ό,τι άλλο κρίνει ο βορειοκορεάτης ηγέτης ότι μπορούν να κάνουν καλά, αφού της γνωρίσει προσωπικά.

Μένει ασφαλώς και ο ρόλος της ομορφότερης, η οποία παραδοσιακά γίνεται η παλλακίδα του ηγέτη και η οποία όταν «συνταξιοδοτηθεί» - κάπου στα 25 - «παραδίδεται» σε ανώτερους στρατιωτικούς ή κυβερνητικούς αξιωματούχους.

«Αυτό συμβαίνει εδώ και τρεις γενιές της οικογένειας Κιμ και έχει γίνει παράδοση αλλά και επίδειξη τής δύναμης του ηγέτη στους ανθρώπους, καθώς και της σεξουαλικής του δύναμης» επισημαίνει στην Telegraph ο καθηγητής Τοσιμίτσου Σιγκεμούρα, από το Πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κανενα τουρκο, να σπρωχνει τον φελλο μεσα στο μπουκαλι..χρειαζεται ???