Τρίτη 21 Απριλίου 2015

«Κάτοικοι του Δήμου Δελφών, θέλετε να μην θεωρείστε εξαθλιωμένοι ;» - ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Όταν κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν τα αυτονόητα για το ίδιο τους το συμφέρον, όταν το συμφέρον που δεν αντιλαμβάνονται περιλαμβάνει και την υγεία τους, τότε οι από μακριά παρατηρητές μιλάνε για ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. Η εξαθλίωση κάνει τον άνθρωπο ζώο και μία κατηγορία ζώων είναι τα κακά παράσιτα. Αυτά που ζουν απομυζώντας ένα άλλο ζώο μέχρι αυτό να πεθάνει οπότε και ψάχνουν για  νέο θύμα.
 Η Πτολεμαΐδα ίσως πέφτει μακριά για τον Δήμο Δελφών, η Λάρυμνα όμως είναι δίπλα. Όσοι λοιπόν κάτοικοι του Δήμου Δελφών θέλετε να μην θεωρείστε εξαθλιωμένοι σε επίπεδο ζώου, όσοι θέλετε να έχετε άποψη για το το μέλλον του Δήμου Δελφών,  πηγαίνετε για ένα καφέ στην Λάρυμνα και μετά  ελάτε πίσω να ξανασυμμετάσχετε στον Δημόσιο διάλογο, στα καφενεία ή στα Συμβούλια. Μόνο αυτό. Αρκεί όταν σας ρωτήσουν πάλι (έχετε ρωτηθεί πολλές φορές αλλά λέτε ότι δεν έχετε πάει) να απαντήσετε σαν να έχετε νου, όχι σαν ζόμπι με κίνητρο την σάπια σάρκα που σας ταΐζουν. Και αν σε αυτό τον πλούσιο τόπο έχετε καταφέρει να είστε φτωχοί, πάρτε πέντε μαζί ένα αυτοκίνητο και βάλτε   ρεφενέ βενζίνα.
 Αν δεν θέλετε να πάτε αλλά εξακολουθείτε  να θέλετε να έχετε την άποψη ότι η Μεταλλεία είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον Δήμο Δελφών (κάποιοι περιμένατε να σας διορίσουν αδιαφορώντας για την φτώχεια και τον πόνο των άλλων  αλλά και ένα λάχανο θα είχε καταλάβει ότι αυτό τελείωσε), τότε δυστυχώς για την κοινή λογική, αυτή  που έχω συναντήσει σε όλα τα σημεία του κόσμου όπου όταν πάτε διακοπές εσείς οι ίδιοι θαυμάζετε την οργάνωση της οικονομίας, την οργάνωση του χώρου και την καθαριότητα της υπαίθρου, για αυτή την κοινή λογική,  είστε κακά παράσιτα της γης των Δελφών. Γιαυτό φύγετε, αυτοκτονήστε, εξαφανιστείτε, ξεμαγαρίστε τον τόπο αυτό που πριν εμφανιστείτε εσείς πριν λίγες δεκαετίες  και για πάνω από τρεις χιλιάδες χρόνια ήταν κάτι πολύ ιερό και ανώτερο από μια κοινή γη για όλο τον πολιτισμένο κόσμο.  Και προς θεού, όποιου θεού νομίζεται ή υποκρίνεστε ότι πιστεύετε, σταματήστε να δηλητηριάζεται τα παιδιά σας με τις παρασιτικές σας απόψεις.
Διαβάστε στην συνέχεια και μία άποψη από κάποιον που δεν γνωρίζει τι γίνεται στον τόπο μας, μιλάει όμως για το είδος σας, απλά τα λέει ευγενικά γιατί κοιτάζει το ίδιο θέμα  αλλά από άλλη οπτική γωνία.

Παρακαλώ να δημοσιευτεί.   Ευχαριστώ πολύ.
Ένας αναγνώστης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο αδερφε,ν΄αγιασει το στομα σου