Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ο «πόνος» τους για τη Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ Σταμάτη

Η συμπόνοια περίσσεψε από τις απολύτως κυνικές σε ότι αφορά άλλους κρατούμενους ραδιοφωνικές φωνές.
Συντάκτης:  Αντα Ψαρρά
 
Η συμπόνοια περίσσεψε (και σωστά) για την ψυχικά επιβαρυμένη Βίκυ Σταμάτη που απέδρασε από το ΨΝΑ και όχι από το Ψυχιατρείο-Κολαστήριο του Κορυδαλλού, όπου νοσηλεύονται όλοι οι υπόλοιποι κρατούμενοι με πολύ σοβαρότερες ψυχικές ασθένειες.

Η συμπόνοια περίσσεψε από τις απολύτως κυνικές σε ότι αφορά άλλους κρατούμενους ραδιοφωνικές φωνές. Όσοι νομίζουν, όμως, ότι τους σχολιαστές (ιδίως της πρωινής ζώνης του «Βήμα FM») έπιασε ο πόνος για τη Βίκυ Σταμάτη, ας μη βιαστούν.
Όλο τους το πρόβλημα ήταν η δια νόμου υιοθέτηση της δυνατότητας αποφυλάκισης με όρους προφυλακισμένων συγγενών που βαρύνονται ακριβώς λόγω της συγγένειας. Η συμπονετική αναφορά στη Βίκυ Σταμάτη, χωρίς μάλιστα να αναφερθεί καθόλου η καταδίκη της για κακούργημα σε 12 χρόνια κάθειρξη, ήταν για να στηλιτεύσει τη δυνατότητα αποφυλάκισης δύο προφυλακισμένων στενών συγγενών κρατούμενου «τρομοκράτη», που ενοχοποιήθηκαν λόγω συγγένειας και όχι λόγω συγκεκριμένων παράνομων πράξεων που τους αποδίδονται.

Όλος ο «πόνος» για την ψυχικά άρρωστη κυρία Σταμάτη άρχισε και τελείωσε αποκλειστικά για τη σύγκριση αυτή και πάντα στα πλαίσια της εκστρατείας τρομοκράτησης του κοινού. Δεν τους πέρασε όμως καθόλου από το στοχευμένο πολιτικά μυαλό τους ότι και πολλοί άλλοι καταδικασμένοι και πολύ βαρύτερα άρρωστοι, μέχρι και με 98% αναπηρία, βρίσκονται στην ίδια απελπιστική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου η περαιτέρω κράτησή τους συνιστά βασανιστήριο.
Αυτά όμως για τους «φιλοευρωπαίους» δημοσιογράφους είναι πολύ ψιλά γράμματα! Όλα στο βωμό του αντισυριζαϊκού πολέμου και της μηδενικής ανοχής... του συγκροτήματος.

efsyn.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το σχεδιο καλα βαδιζει , σχεδιο ηταν η ταχα ψυχικη αρρωστια της για να μην ειναι με τις αλλες συνκρατουμενες {διοτι δεν ειναι βεβαια ιδιες με την γαλαζοαιματη} καλο και το σχεδιο της ταχα αποδρασης της !!! Ο νομος νομιζω οτι λεει για καποιες ποινες οταν αποδρα καποιος !!! Να εφαρμοσθει επι τελους ο νομος στην χωρα αυτη αλλιως θα συνεχισει να ειναι μπαχαλο !!! Νομιζω οτι τους εχουν {αυτης και του γαμπρου των 3 εκατ. γαμου ,αληθεια που τα βρηκε Βικυ που δεν ηξερες τιποτα} δημευσει τα παντα ωστε και να βγουν να μην εχουν τιποτε και οχι να απολαμβανουν την μεγαλοψυχια των κοροιδων . Οσο για την μεγαλοψυχια των Μ.Μ.Ε. καλα πουλανε και περνουν επιδοτησεις απο το κρατος ας κοιταξουν καμια γυναικουλα που οντως ειχε και εχει αναγκες και ειναι συνκρατουμενη με την γαλαζοεαιματη !!!