Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Βαριές οι καταγγελίες Κατσανάκη για S&B και Σανούδο



Ξεσπάθωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μπάμπης Κατσανάκης για την S&B και τον κ. Σανούδο, κατηγορώντας την εταιρεία για κοροϊδία. Τα είπε χύμα και τσουβαλάτα , σαν να τα κράταγε πολύ καιρό και να ήθελε να τα βγάλει από μέσα του. Είπε ότι πήγανε τρεις φορές για να τους δώσει μια επιχορήγηση και ο κ. Σανούδος ήθελε να τους φιλέψει σάντουιτς σαν να ήταν ζητιάνοι. Ακόμη και όταν δεσμεύτηκε να καλύψει το ευτελές ποσό των 2.000 ευρώ για τις μεικτές ομάδες, γιατί στην ΕΠΣ όπως είπε ο κ. Κατσανάκης δεν ήθελε να δώσει χρήματα, τους γέλασε και τώρα το τουριστικό γραφείο ζητάει τα χρήματα που δεν πήρε από την εταιρεία.
 
Ο κ. Κατσανάκης όμως προέβη και σε μια σοβαρή καταγγελία. Είπε ότι ο μοναδικός πρόεδρος της ΕΠΣ που πήρε χρήματα από την S&B είναι ο κ. Καλύβας που την εποχή εκείνη ήταν αντινομάρχης, τονίζοντας παράλληλα ότι «την επόμενη μέρα τον έστησαν στον τοίχο για να τους κάνει χάρες».

orafok.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αμ πως ;;

Ανώνυμος είπε...

Παιδια τα λεφτα ολα τα επαιρνε ο Φωκικος με τη συμφωνη γνωμη του Κατσανακη που κωλοτριβωταν να πηγαινει καλεσμενος τους.οσο για Καλυβα κλπ ενα ξερω απο τοτε που ανελαβε ο Κατσανακης δυαληθηκε η ΕΠΣ Φωκιδας και απαξιωσε ολα τα μικρα Σωματια