Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ... ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είναι σαφές ότι η προσπάθεια ακύρωσης του χαρακτήρα της Υγείας ως κοινωνικού αγαθού δεν έγινε τυχαία. Εντάσσεται στη συνολική νεοφιλελεύθερη επίθεση που δέχτηκε η χώρα μας από τις μνημονιακές πολιτικές.
Στην ιεράρχηση των επειγουσών αναγκών, πρώτο καθήκον είναι η επιβίωση των δημόσιων δομών. Οι δομές Υγείας στη Φωκίδα όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας κρατήθηκαν μέχρι σήμερα όρθιες χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι, γιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
Όλοι καταλαβαίνουμε , ότι σε χρονικό διάστημα δύο μηνών δεν μπορούμε να ανοικοδομήσουμε ότι καταστράφηκε και ισοπεδώθηκε τα προηγούμενα έτη.
Οι διαδοχικές συναντήσεις  του βουλευτή Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Ιτέας ,με το σύνολο των γιατρών του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Άμφισσας και σήμερα 25 Μαρτίου 2015 με το Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν Άμφισσας
σηματοδοτούν, το διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων που γίνεται με πολλή δουλειά ,μαζί με τους εργαζόμενους ,την τοπική κοινωνία και τους αρμόδιους φορείς με τελικό σκοπό την επίλυσή τους, άμεσα και αποτελεσματικά. Το «κατόπιν ενεργειών μου» δεν είναι στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η πολιτική βούληση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  να σταματήσει ο κατήφορος , είναι δεδομένη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: