Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο Βρετανός που έβλεπε στον ύπνο του το φάντασμα του Χίτλερ να τον ξυλοκοπεί. Το πρωί είχε μώλωπες και σημάδια ξυλοδαρμού

adolf-hitler1

Μια συγκλονιστική ιστορία “φαντασμάτων” δημοσίευσε η εφημερίδα “Ελευθερία” τον Μάιο του 1962.
Ο βρετανός εργολάβος κηδειών ονόματι Κένεθ Γουίλομπι είδε στο όνειρό του τον Αδόλφο Χίτλερ, να τον απειλεί.
Όλα ξεκίνησαν, διηγήθηκε ο Γουίλομπι στους δημοσιογράφους, ένα χρόνο πριν, το 1961. Βρισκόταν με φίλους του σε μια μπυραρία και συζητούσαν. Κάποια στιγμή, η κουβέντα έφτασε στον ναζισμό και τον Χίτλερ. Τότε ο Γουίλομπι είπε αστειευόμενος ότι θα ήθελε να ζούσε ακόμα ο Χίτλερ για να μπορέσει να του δώσει ο ίδιος μια γερή κλωτσιά στον πισινό. Οι φίλοι του γέλασαν και το θέμα ξεχάστηκε. Όμως το βράδυ, όταν ο Γουίλομπι έπεσε να κοιμηθεί, τον επισκέφτηκε η μορφή του Χίτλερ, ο οποίος του είπε σε σπαστά αγγλικά:
“Ώστε θέλεις να μου δώσεις μερικές κλωτσιές στα πισινά, ε;”
Και ξαφνικά, ο ηγέτης του τρίτου ράιχ άρχισε να τον ξυλοκοπεί ασταμάτητα. Το επόμενο πρωί, ο Γουίλομπι ξύπνησε ταραγμένος, αλλά σίγουρος ότι επρόκειτο απλώς για έναν εφιάλτη. Όταν όμως πήγε στο μπάνιο, παρατήρησε ότι είχε μώλωπες σε όλο του το κορμί.

xitler
Το δημοσίευμα της εφημερίδας βασισμένο σε τηλεγράφημα ειδησεογραφικού πρακτορείου

Από τότε και για τους επόμενους έντεκα μήνες, έβλεπε στον ύπνο του τον Χίτλερ δύο φορές την εβδομάδα και κάθε φορά η ιστορία επαναλαμβανόταν. Ο Χίτλερ τον ρωτούσε πάντα αν ήθελε πράγματι να του δώσει δυο κλωτσιές στα πισινά και μετά τον χτυπούσε αλύπητα. Σε όλη τη διάρκεια του ξυλοδαρμού, σχολίασε ο Γουίλομπι, ήταν παντελώς ανίκανος να κινηθεί. Όλο του το σώμα παρέλυε και ήταν τελείως ευάλωτος στην επίθεση. Παρ’ όλα αυτά, ο Βρετανός δεν έχασε το κουράγιο του. Δήλωσε στους δημοσιογράφους: “Ζω με την ελπίδα ότι κάποτε θα μπορέσω να κινήσω τα χέρια και τα πόδια μου και τότε θα δούμε αν τολμήσει να επανέλθει ο κύριος!”
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι είναι αυτά που αναδημοσιεύετε ρε ψεκασμένοι....και καμένοι
και εσεις μώλωπες βλέπετε παντού και στον υπννο σας και στον ξύπνιο σας