Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Κυβερνηση: «Αρκετά κ. Σαμαρά παίξατε με τις ζωές των άλλων…»

Το Μέγαρο Μαξίμου

Συντάκτης: efsyn.gr
 
Φουντώνει ο «πόλεμος» κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας. Κύκλοι του Μαξίμου σήκωσαν το γάντι και απάντησαν σε όσα καταλογίζει ο τέως πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση θυμίζοντάς του πως «σήμερα είναι 28 Φεβρουαρίου, η μέρα που, κατά τον κ. Σαμαρά, θα κατέρρεαν τα πάντα…». Απάντηση και από τον Πάνο Καμμένο.
«Ψυχραιμία» συνιστούν στον Αντώνη Σαμαρά, κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν ότι «το ψέμα πάνω στο οποίο βάσισε την πολιτική του, ότι δηλαδή «δεν υπήρχε εναλλακτικός δρόμος», καταρρέει.
 
Είναι λογικό, προσθέτουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, αυτό να του προκαλεί πανικό καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με ολόκληρη την κοινωνία αλλά και με το ίδιο του το κόμμα. Δεν μπορεί, όμως, προσθέτουν, «να συνεχίσει να λειτουργεί ως “αντιπροσωπεία” ενός μηχανισμού, της τρόικας, τα κεντρικά γραφεία της οποίας έβαλαν λουκέτο και ξέχασαν να την ειδοποιήσουν!»
Οι κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι ο κ. Σαμαράς «θα πρέπει, μάλιστα, να στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια προκειμένου να διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες όλων όσων έπαιξαν ρόλο στη χρεοκοπία της χώρας. Και εκεί θα λογοδοτήσει όπως λογοδότησε και στις 25 Γενάρη».
 
Καταλήγοντας , οι κυβερνητικοί κύκλοι υπενθυμίζουν ότι «σήμερα είναι 28 Φεβρουαρίου, η μέρα που, κατά τον κ. Σαμαρά, θα κατέρρεαν τα πάντα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: