Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΙΤΕΑ.... ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015




EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                    
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                          Ιτέα  24 Φεβρουαρίου  2015       
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΤΕΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Ενότητα Ιτέας και η Επιτροπή των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων, ευχαριστεί, αφενός τον Δήμαρχο Δήμου Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλο για την αμέριστη στήριξη του στην προσπάθεια μας να πραγματοποιήσουμε τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις της Δημοτικής Ενότητάς μας, αφετέρου όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων μας, του Γυμνασίου και Λυκείου για την συμμετοχή τους καθώς και τους εθελοντές και τους Συλλόγους της περιοχής που συνέβαλαν με πολύ αγάπη, μεράκι και κέφι στο Καρναβάλι στο Λιμάνι της Ιτέας, αλλά και όλες τις εκδηλώσεις της Ενότητας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους μαθητές που ήταν η ψυχή του καρναβαλιού και αποτέλεσαν σπουδαία παράμετρο για την επιτυχία του. Το ενδυνάμωσαν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη, το πλούτισαν και έγιναν οι πρωταγωνιστές του.
Ευχόμαστε όλη αυτή η ιδέα να συνεχιστεί και να ενισχυθεί από περισσότερες συμμετοχές και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους για καλύτερη και μεγαλύτερη διοργάνωση , κινητοποιώντας μεγάλο μέρος των κατοίκων και τονώνοντας ιδιαίτερα την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  Ν. ΑΝΔΡΕΑΣ

 

5 σχόλια:

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είπε...

Όντως φέτος κάναμε μια αρχή! Μπράβο σε όλους (Δήμος, εθελοντές, παιδιά, γονείς και λοιπούς)!!! Αλλά ... Για άλλη μια χρονιά δεν αναφέρονται πουθενά οι εθελόντριες που διοργανώνουν το "Μεγάλο Παιχνίδι της Ιτιάς" για 4η συνεχή χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία (και μετά από πολύύύύύ δουλειά και θυσία προσωπικού χρόνου)!!! Για άλλη μια φορά δεν κατάλαβαν από που ήρθε η τόσο μεγάλη επιτυχία των καρναβαλικών εκδηλώσεων όπως γίνετε από το 2012 και μετά... Με τη συμμετοχή 250 (φέτος 200) παιδιών στο παιχνίδι και τους γονείς αυτών που γεμίζουν το λιμάνι για να τα καμαρώσουν. Ε,ε,ε,ε,ε..... Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν..........

Ανώνυμος είπε...

Έχετε δίκιο κ.Παπανδρεου έπρεπε να αναφέρουν τα ονόματα των παιδιών από το μεγάλο παιχνίδι όπως τα ονόματα των παιδιών που συμμετείχαν στην παρέλαση τους γονείς που τα αφήσανε τους παππούδες που τα χειροκρότησαν και γενικά όλους όσους συμμετείχαν ονομαστικά ο καθένας και με την ιδιότητα του σε αυτή την εκδήλωση για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ με μια μόνο διαφορά το δελτίο τύπου θα έπρεπε να ήταν ένα ολόκληρο δεκαεξασέλιδο για να μπορούν να πάρουν τα εύσημα κάποιοι που η συμμετοχή τους σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι τουλάχιστον υποχρέωση τους αν θέλουν να ονομάζονται ΙΤΙΩΤΕΣ η ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
Μια ζωή να ακούσουμε το ζήτω και το μπράβο¨"μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι"
Κάποιος που δεν χρειαζετε χειροκροτήματα για να κάνει το χρεος του στον τοπο του.

ΕΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, όντως "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι" αγαπητέ Ανώνυμε! Αυτό λέω κι εγώ... Μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, ίσως να ξαναδιαβάζατε αυτό που γράφω. Κι επί τη ευκαιρία μήπως να μας λέγατε και το όνομά σας?????

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο κος αντιδήμαρχος να μην ευχαρίστησε τον καθένα προσωπικά...αλλά τουλάχιστον οι ευχαριστίες του ήταν στοχευμένες. Το "άτοπο" δελτίο τύπου της κας Καλπούζου να μας εξηγήσετε, που ευχαριστεί ΣΧΕΔΟΝ όλους όσους δεν κούνησαν το μικρό τους δαχτυλάκι. Δεν είπαμε να ακούσουμε και το ευχαριστώ, αλλά άλλοι να δουλεύουν και άλλοι να παίρνουν τα εύσημα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτό αγαπητοί μου είναι μικρότητες όλοι βοήθησαν με τον τρόπο τους άλλος πολύ και άλλος λιγότερο σημασία έχει το αποτέλεσμα που ήταν πολύ καλό και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Αφήστε λοιπόν τις ευχαριστίες και βάλτε την φαντασία σας για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα του χρόνο
Σημ:Αγαπητε/η 10:37 όλους όσους αναφέρει η κ.Καλπούζου έδωσαν την ψυχή τους.