Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Έξι κομμάντος για τον Καμμένο! Ποια είναι η αποστολή τους που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά

Image
Ομάδα έξι “κομάντος” αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αποστολή που πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Η “διακλαδική” ομάδα έχει επικεφαλής τον ίδιο τον Καμμένο και εξουσιοδότηση να ανοίξει όποιο φάκελο θεωρηθεί “ύποπτος” για οποιοδήποτε λόγο.

Η περίοδος που ενδιαφέρει; Σύμφωνα με πληροφορίες οι έλεγχοι θα αρχίσουν από το 2009 και μετά αφού όσες συμβάσεις είχαν υπογραφεί πριν απ΄ αυτή την ημερομηνία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν απασχολήσει τις αρχές κι έχουν πάρει τον δρόμο τους. Άλλες προς αρχιεοθέτηση κι άλλες προς περαιτέρω δικαστική διερεύνηση.

Το “2009 και μετά” βέβαια εύλογα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το θέμα των υποβρυχίων θα είναι αν όχι η πρώτη ,σίγουρα μια από τις πρώτες υποθέσεις που θα ελεγχθούν.Η “πρώτη” εμφάνιση της ομάδας των “αδιάφθορων” έγινε το πρωί της Παρασκευής στο ΓΕΝ. Όχι για κάποιον έλεγχο. Οι αξιωματικοί που έχουν επιλεγεί προσωπικά από τον Πάνο Καμμένο τον συνόδευσαν στην ενημέρωση που εκαναν επιτελείς του ΓΕΝ στον ΥΕΘΑ. Αυτό που εντυπωσίασε και συζητήθηκε ευρέως ήταν το πόσο διαβασμένοι εμφανίστηκαν και οι αξιωματικοί αλλά και ο Καμμένος. Οι ερωτήσεις που έκαναν ήταν “στοχευμένες” σε συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: